Teambuilding

Vuurlopen, pijlbreken en een vuurceremonie
Teambuilding is geen luxe, maar een essentieel onderdeel van het succes van een team en een organisatie:


 • het versterkt relaties,
 • bevordert communicatie,
 • stimuleert creativiteit,
 • ontwikkelt leiderschap en
 • vergroot motivatie en betrokkenheid.

Door te investeren in teambuildingsactiviteiten investeer je in de groei en het succes van je team. Dus waar wacht je nog op?

Doe eens iets wat echt impact heeft!

We willen o zo graag een hecht team worden, elkaar beter leren kennen, vertrouwen opbouwen en beter communiceren. Dus organiseren we eens per jaar een team-uitje, in de hoop dit te realiseren. Het is een superleuke dag, de zon schijnt en iedereen heeft het naar zijn zin. De volgende dag wordt er nog over nagepraat, maar al snel is het weer zoals het was en is er niets veranderd. Hoe komt dit?


Het teamuitje was gezellig, maar het ging nergens over!


Wat je wilt is een team waar de bezieling vanaf straalt, waar mensen voor elkaar door het vuur gaan, elkaar echt kennen en vertrouwen. Omdat je elkaar hebt ontmoet op zielsniveau, iets wat eigenlijk tijdens het werk nooit gebeurd, maar wat zó ongelofelijk waardevol is. De ontmoeting met iemand die je direct op een heel diep niveau herkent is een van de mooiste en magische ogenblikken in je leven.


Wij hebben een programma voor je klaarstaan

Alles is geregeld voor je want we hebben de locatie en het programma voor je klaarstaan! In enige wat we hoeven te doen is het prikken van een datum. Hoe fijn is dat? 


Laten we een online kennismakingsgesprek plannen om jouw wensen en verwachtingen te bespreken.

Stel je voor...

Het is 's middags 15:30 en je komt met je team aan op een schitterende locatie 'De Bronhoeve' in Cothen.

null


Daar wordt jouw team ontvangen door Gert Blaas en Ron Townsend. Zij zijn de begeleiders van dit life-changing event, wat van 16:00 uur tot circa 23:00 uur zal duren.  We gaan verschillende sjamanistische rituelen doen in het kader van heling, transformatie, intenties zetten en verbinden. Het wordt een dag die een diepe impact heeft op jou en je team.


Vuurceremonie-Pijlbreken-Vuurlopen

null

Ron Townsend en Gert Blaas begeleiden het event en geven uitleg over het programma.

 

Vuurceremonie  

null

De vuurceremonie is een prachtige manier om datgene los te laten wat jou niet meer dient. Je geeft het over aan het vuur, via het offeren van een door jou zelf gemaakt talisman. Een heel bevrijdend gevoel. We zingen, drummen en dansen tijdens deze ceremonie.  


Vuurloop voorbereiden

Het magische moment om over hete kolen te lopen is wanneer het donker is. Maar daarvoor moet eerst een vuurstapel worden gebouwd. Dit doen we als team gezamenlijk en vanuit een bepaalde intentie. Op een van de houtblokken schrijf je jouw persoonlijke doel of wens. Wat wil jij manifesteren? Waar wil jij straks voor door het vuur gaan?

null


Pijlbreken

Als de houtstapel brand, duurt het ongeveer 1,5 uur voordat het is verbrand tot een heet kolenbed waar je straks overheen kunt lopen. In die tussentijd gaan we een traditioneel Fiji's ritueel doen: Pijlbreken. We starten met het maken van een tekening die jou droom visualiseert. Maar net als in het echte leven ben je soms je dromen en en doelen niet aan het leven omdat er overtuigingen in de weg staan. Met het pijlbreek-ritueel breek je symbolisch met deze oude overtuigingen. Ook dit ritueel heeft veel impact en werkt zeer bevrijdend, mede omdat je wordt aangemoedigd door de groep.

null


Vuurlopen

Vuurlopen is een krachtig middel voor zelfrealisatie en empowerment. Vuurlopen verandert angsten in kansen en mogelijkheden. Vuurlopen zet je dromen, de "ja-maars en de "wat-als" om in actie. Het geeft je kracht en vertrouwen om andere uitdagingen in je leven te overwinnen. Deze ervaring is magisch, grensverleggend en het geeft levensvreugde.

null


Dit unieke en innovatieve vuurloop-programma, waarin veiligheid voorop staat, wordt een onvergetelijke teambuildingservaring, waarin de deelnemers het beste uit zichzelf en elkaar weten te halen. De vuurloop is een inspirerende en motiverende ervaring, die voor je bedrijf nog meer succes oplevert en voor de werknemers in hun zakelijk en persoonlijk leven grotere kansen, mogelijkheden, levensvreugde en succes.


Tarief volledig arrangement

 • Groep maximaal 30 deelnemers (meer in overleg)
 • Inclusief: locatie, hout, pijlen, koffie, thee, versnaperingen
 • Exclusief: eten. Deelnemers nemen individueel iets te eten mee
 • Tarief ex btw 5.000 euro
 • Facturatie na bevestiging van de opdracht, betalingstermijn 14 dagen
 • Annuleringsvoorwaarden: Vier weken voor de geplande datum: geen kosten. Twee weken voor de geplande datum: 50% van het tarief. Eén week voor de geplande datum: 100% van het tarief

Boek vandaag nog dit unieke event voor je team!

Via onderstaande button kom je terecht op het contactformulier. Vul hier je gegevens in, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Bellen kan natuurlijk ook op

06-2153 8250

null

Wellicht ben je geïnspireerd en wil je niets liever dan met je hele team dit life-changing event meemaken.

Maar gelukkig kun je ook individueel deelnemen als jouw organisatie anders besluit.

Via onderstaande button kun je zien wanneer het volgende event staat gepland en de data.