TeambuildingAlleen bestemd voor diegenen die écht willen bouwen aan een team!

Teambuilding is geen luxe, maar een essentieel onderdeel van het succes van een team en organisatie. Gaan jullie echt door het vuur voor elkaar?

Waar wil jij voor door het vuur?

null

Alles begint met een intentie. Welke wensen heb jij voor jezelf en het team? Vooraf beschrijf je een houtblok met jouw intenties. Het vuur wat we ontsteken neemt onze intentie mee het universum in. Het aansteken van het vuur doen we met volledig aandacht in het hier en nu. Soms in stilte, soms door het zingen van bekrachtigende mantra's. 

Verbinden met het vuur in jezelf

Nadat de houtstapel is aangestoken nemen we de tijd om te staren naar het vuur. iets wat we van nature doen. Het brengt onze aandacht naar binnen. Het vuur staat metafoor voor het vuur in jezelf. De wensen van jou en je team worden meegenomen het universum in. Het vuur dat brand, rustig of intens, is een weergave van jou en je team.

Loslaten wat je niet langer dient

null

De vuurceremonie dient om afscheid te nemen van oude gewoontes of beperkende overtuigingen die je niet meer dienen. Voorafgaand aan de vuurceremonie maakt eenieder een talisman die tijdens de vuurceremonie als offer wordt gegeven aan het vuur. Je voelt de bevrijding wanneer je los mag laten. Een moment om te vieren!

Verantwoordelijkheid nemen

Pijlbreken

Op hun 18e verjaardag is het pijlbreken voor de Fiji-mannen een metafoor voor de overgang van 'jongen' naar 'man'. Het is het moment dat ze verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven. Wat is datgene waar jij verantwoordelijkheid voor wil nemen in jou leven en als teamlid? Dit ritueel is spannend en bevrijdend tegelijk!

Op weg naar je doel: lopen over hete kolen

Wanneer de houtstapel is verbrand tot een kolenbed, is het tijd om over de hete kolen te lopen. Alleen en soms ook samen met collega's. Voor jezelf en met elkaar door het vuur gaan! Iedereen kan lopen over hete kolen. Wanneer je loopt, dan loop je rustig en gefocust naar de overkant. Voordat je loopt en voor het kolenbed staat, spreek dan je verlangen uit, hardop of in gedachten. Zodat je voelt dat hetgeen waar je voor loopt voelbaar is in je hele lijf. Vuurlopen is een zintuigelijke en spirituele ervaring.

Boek vandaag nog dit unieke event voor je team!

Via onderstaande button kom je terecht op het contactformulier. Vul hier je gegevens in, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Bellen kan natuurlijk ook op

06-2153 8250