De dag van liefde en Verbinding

In april 2024 ben ik in de jungle van Brazilië bij de Native Americans geweest en heb mogen ervaren hoe zij in harmonie met zichzelf, elkaar en de natuur leven. Een week lang ben ik ondergedompeld in muziek, chants, rapé en Ayahuasca ceremonies.

Voor het eerst in mijn leven heb ik mogen ervaren hoe het is om oude conditioneringen en overtuigingen werkelijk los te laten, liefde in mijn hart te voelen en werkelijk aanwezig te zijn in het hier en nu.


Ik wil mijn ervaringen graag met jullie delen en laten ervaren tijdens 'De dag van Liefde en Verbinding'. Centraal tijdens deze middag en avond staat het thema 'vuur'. Vuur staat voor transformatie, heling, aanwezigheid en levensenergie. 

Wat ga je ervaren?

Wij westerlingen willen spiritualiteit begrijpen, de Natives willen dat wij spiritualiteit ervaren. Pas dan ga je het begrijpen. Niet op rationeel niveau, maar op hartsniveau. Ons hart heeft namelijk een eigen intelligentie. Door de rituelen transformeer je beperkende overtuigingen, bijvoorbeeld door het ervaren van een vuurceremonie. Voorafgaand aan deze ceremonie maak je van natuurlijke materialen een talisman die je aan het vuur offert en hiermee aan het universum teruggeeft wat niet van jou is maar wat je uit liefde hebt gedragen. Pijlbreken is een ritueel dat gaat over het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Wat wil je doorbreken en welke kwaliteiten heb je nodig om dit te transformeren? Een bevrijdend en krachtig ritueel. Het lopen over hete kolen is een onmisbaar ritueel voor het realiseren van je dromen. Waar wil jij voor door het vuur gaan? 


En verder? Verder staan er een paar verrassingen op het programma die we nog niet gaan verklappen. Dus kom naar

'De dag van liefde en Verbinding!'

Rituelen brengen balans en harmonie, laten ons het leven vieren en geven je de kracht om je dromen vorm te geven.

null

Informatie over het event

🔥 zaterdag 6 juli 2024

🔥 van 14:00 tot circa 22:30 uur 

🔥 Zentire, 5964 PA Meterik, Horst aan de Maas

 🔥 199 euro, inclusief btw, koffie en thee. Exclusief maaltijd.

bestel hier je ticket

Team begeleiders