Drijfveren geven inzicht in je manier van samenwerken, communiceren en leidinggeven

Wij zijn Profile Dynamics certified partner

Wat drijf jou?

De profile Dynamics drijfveren-analyse laat zien: waar je energie van krijgt (expressie), wat energie kost (weerstand), jouw stijl van leidinggeven, je manier van denk en en doen, wat je belangrijk vindt in samenwerking met anderen en waar je uitdagingen en allergieën zitten.

Drijfverenprofiel

En je team?

Met de teamanalyse van Profile Dynamics® krijg je inzicht in de motivatie en kracht van je team, waar valkuilen zijn, hoe de onderlinge interacties zijn en hoe drijfveren aansluiten bij de taken van het team. De drijfveren-analyses van de afzonderlijke groepsleden worden verwerkt in een groepsprofiel.

Teamprofiel

In het groepsprofiel, zien we in de teamexpressie (links) dat Geel een belangrijke gemeenschappelijke drijfveer is van de groep. Dat betekent dat creativiteit en vernieuwing belangrijk is. Daarbij is men gericht op resultaat (Oranje) en heeft men oog voor de werksfeer (Groen), maar is er tegelijkertijd behoefte aan orde en structuur (Blauw). In de energiebalans is te zien dat Geel de meeste energie oplevert. Er is een grote weerstand tegen te starre en strenge regels (Blauw), behoudzucht (Paars) en Rode conflicten.

AndersDenkenAndersDoen is Profile Dynamics certified partner

Profile Dynamics