'inspirerend spreken voor een groep'


Met zelfvertrouwen en impact je boodschap inspirerend overbrengen


Inspiratiesessie 90 minuten

Inspirerend Spreken voor een groep
null

Hoe houd je tijdens het presenteren de aandacht vast van je publiek? Hoe kun je minder 'zenden' en meer interactie creëren? Hoe kun meer inspireren en motiveren? Hoe gebruik je je lijf en je stem als drager van je boodschap? En wat is het nut van storytelling?


Gert neemt je op inspirerende wijze mee en geeft je veel tips en inzichten. Pas op, het is interactief!

Inspiratiesessie 'inspirerend spreken voor een groep'

Wat een inspirerende bijeenkomst, dinsdag samen met trainers en collega’s op een interactieve manier meer geleerd over presentatietechnieken, houding en stemgebruik. Bedankt Gert Blaas voor deze teaser, dat smaakt naar meer tijdens de vervolgworkshops.

Gemma Vos,  beleidsmedewerker Leren & Ontwikkelen Ipse de Bruggen

Voor iedere functie een belangrijke vaardigheid!

Met meer zelfvertrouwen en meer impact je boodschap overbrengen is een vaardigheid die voor iedere functie waarde toevoegt. Of je nu het woord neemt tijdens een meeting, een een-op-een-gesprek voert, een presentatie geeft bij een klant, deel uitmaakt van een projectgroep: communiceren doen we allemaal én de hele dag door. We hebben echter nooit geleerd om met meer zelfvertrouwen en meer impact onze boodschap over te brengen. En dat is precies wat je leert tijdens het programma 'inspirerend spreken voor een groep'.

Download je gratis e-book

null

Vervolg op de inspiratiesessie

Bijna iedereen is na afloop geïnspireerd en gemotiveerd en wil zich ontwikkelen tot een inspirerende spreker. Kortom, medewerkers willen graag de tweedaagse training volgen om dit te realiseren. Laten we daarom samen voorafgaand aan de inspiratiesessie data vastleggen zodat men zich direct kan inschrijven na de inspiratiesessie. Smeed het ijzer als het heet is!

Tarief ex btw inspiratiesessie
  • Inspiratiesessie 90 minuten 2.500 euro
  • Reiskosten 0,40 euro per kilometer
  • Annuleringsvoorwaarden: Vier weken voor de geplande datum: geen kosten. Twee weken voor de geplande datum: 50% van het tarief. Eén week voor de geplande datum: 100% van het tarief