Sjamanistische Healing

Brengt je weer thuis bij jezelf

We streven er allemaal naar om gelukkig te zijn en een diepe verbinding te ervaren met onszelf, onze geliefden en de wereld om ons heen. We willen dat ons leven betekenisvol is en voldoening geeft. Helaas merken steeds meer mensen dat ze te maken krijgen met fysieke klachten, stress, depressie, burn-out, gevoelens van leegte, eenzaamheid, dissociatie en het gevoel van "waarom ben ik hier?"

Het is zorgwekkend dat we ons steeds meer afgesneden voelen van onszelf en anderen.

Wat zijn mogelijke oorzaken en gevolgen en belangrijker nog, hoe kun je dit transformeren?

Oorzaken en gevolgen

Traumatische gebeurtenissen zoals seksueel-, fysiek- of emotioneel misbruik, een ongeluk, operatie, scheiding, verlies van dierbaren, brand, etcetera kunnen leiden tot zielsverlies. Het kan ook zijn dat je geen aanwijsbare oorzaak kan vinden, maar wel last hebt van klachten. 

Gevolgen van zielsverlies kunnen o.a. zijn: mentale, fysieke emotionele klachten zoals pijn, ziekte, stress, depressie, angst, psychose, gevoel van leegte, woedeaanvallen, dwangmatig gedrag of verdriet dat niet overgaat.

zielsverlies


Sjamanistische healingsessie

Een sjamanistische healingsessie helpt je om weer in contact te komen met je innerlijke zelf, je diepere doelen en je verbinding met het grotere geheel. Door middel van sjamanistische technieken en helende energieën kan ik je ondersteunen bij het helen van emotionele wonden, het loslaten van blokkades en het herstellen van je energetische balans. Dit kan je helpen om je levensenergie te herstellen en weer in lijn te komen met je zielsmissie.

Mijn naam is Gert Blaas, ik ben opgeleid tot sjamanistisch vuurloop instructeur en sjamanistisch healer bij Definest door Ron Townsend en Ursula Aerts, naar het werk van Sandra Ingerman (sjamanisme) en Peggy Dylan (vuurlopen).

Hieronder vertel ik uit welke stappen een healingsessie kan bestaan.

Power Animal Retrieval

Je immuunsysteem staat voor jouw levenskracht. Vanuit het sjamanisme vertaalt zich dit in 'krachtdieren'. Dit zijn dieren met specifieke kwaliteiten die ieder van ons bezit. Jij hebt jouw unieke krachtdieren die in staat zijn tot zelfhelend vermogen en de kwaliteit om je immuunsysteem te versterken. Samen met mijn krachtdieren, spirit helpers en voorouders onderzoek ik jouw krachtdieren en help ik ze, zodat jouw levenskracht herstelt of wordt versterkt.

sjamanisme

zielsverlies

Soul Retrieval

Wanneer je een traumatische gebeurtenis hebt ervaren dan scheiden delen van je ziel zich af, waardoor er leegte ontstaat. We spreken dan van 'zielsverlies'. Gevolgen van zielsverlies kunnen zijn: stress, depressie, chronische problemen met gezondheid, moeilijke relaties, verslavingen, dwangmatig gedrag, gevoel van dissociatie, niet kunnen verbinden, etc. Door middel van Soul Retrieval breng ik verloren zielsdelen terug, waardoor je weer een gevoel van heelheid en thuiskomen ervaart.

Extractie

Bij fysieke pijn, ziekte, psychische problemen of negatieve overtuigingen, is het mogelijk, dat er sprake is van een 'intrusion'. Een intrusion is energie die niet in je lichaam hoort en die via 'extractie' uit je lichaam mag worden verwijderd. Tijdens de sessie onderzoek ik waar deze ongewenste energieën zich bevinden om ze vervolgens te verwijderen. Als sjamaan werk ik met de spirituele oorzaken van ziekte en pijn en maak daarbij geen onderscheid tussen psychisch of lichamelijk.

zielsverlies

ziel

Soul Remembrance Retrieval

Wat is jouw missie? De Soul Remembrance Retrieval wordt vaak ervaren als een ontroerend moment dat je helpt herinneren aan jouw levensmissie. Tijdens de reis ontvang ik woorden en symbolen vanuit de tijd voor je geboorte, de tijd dat je alleen nog een ziel was. Inzicht in wat jouw missie hier op aarde is geeft richting aan je bestaan, geeft rust en focus tegelijk. Remember who you are! 

Na de sessie

Neem bij voorkeur vrij na de sessie, zodat alles rustig kan indalen. Je zal merken dat de sessie impact heeft en dit vraagt tijd en aandacht. Probeer het niet te rationaliseren, want we hebben gewerkt op een heel ander level dan je mind. Ga een lekker stuk wandelen of doe iets anders wat ontspant en wat je bij voorkeur eerst even alleen doet. 

Tijdens mijn reis maak ik aantekeningen die ik verwerk in een kort verslag. Fijn om regelmatig terug te lezen. Het kan zijn dat ik je een persoonlijk ritueel aanreik. Een ritueel dat je de komende tijd kunt uitvoeren en dat bijdraagt aan jouw transformatieproces. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten, AHO!

null

Informatie en tarieven

  •  een sjamanistische healingsessie duurt 2 a 2,5 uur
  •  het tarief bedraagt 185 euro inclusief btw voor particulieren
  •  het tarief bedraagt 350 euro ex btw als je werkgever het betaalt  
  •  contact kun je opnemen met Gert Blaas, 06-2153 8250 op via onderstaand contactformulier


      Naar het contactformulier

Reactie van klanten

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Sjamanistische healingsessie

"Ik heb bij Gert een heel bijzonder traject ondergaan. De consulten waren ronduit magisch. Gert is open, heeft een luisterend oor en is spiritueel zeer gevoelig. Kon mijn gemoedstoestand ook goed lezen. Elke sessie verschilde van de vorige en werd qua intensiteit opgebouwd. Steeds verrassend. Ik merk dat er meer rust in mijn hoofd ontstaat waardoor ik me beter kan focussen. Ik kan eindelijk weer gaan bouwen ipv alle ballen de lucht inhouden."


-Maria Robers-

Ms. Nameless
Add Your Stars
Sjamanistische healingsessie
De sjamanistische reis die Gert voor mij gemaakt heeft was heel bijzonder. Enerzijds omdat deze op afstand was, anderzijds omdat het mij nieuwe inzichten over mezelf heeft gegeven. Ook (wederom) een bevestiging van zaken die ik al wist maar waar ik (nog) niets althans te weinig mee gedaan heb. De terugkoppeling was heel duidelijk en respectvol. Dankjewel Gert voor deze mooie, waardevolle ervaring.


-Mandy Hundertmark-

Ms. Nameless
Add Your Stars
Ms. Nameless
Add Your Stars