Lopen over hete kolen, ben je wel goed bij je hoofd?
06 mei 2023 

Lopen over hete kolen, ben je wel goed bij je hoofd?

"Lopen over hete kolen, ben je wel goed bij je hoofd?". Het was de standaard reactie van mensen toen ik jaren geleden vertelde dat ik mee ging doen aan een 'vuurloop-event'.

Ik voelde in die tijd dat ik grote dromen en doelen wilde bereiken in mijn leven, maar dat ik me liet weerhouden door angst en onzekerheid: "Gaat het mij wel lukken, wat als ik faal, kan ik het wel, wil ik het wel echt, is dit wel het juiste moment?" waren stemmetjes in mijn hoofd die mij ervan weerhielden om in actie te komen.

"We weten wel wat goed voor ons is, maar doen vaak niet wat goed voor ons is". Deze uitspraak heeft mij aan het denken gezet. Als we echt, diep van binnen, weten wat goed voor ons is, maar we doen niet wat goed voor ons is, dan laten we onszelf leiden door angst en onzekerheid.

Hoe anders zou het zijn als je dromen en doelen wilt realiseren en je hebt vooraf vertrouwen en moed? Waarschijnlijk ga je dan direct aan de slag, toch? Er is dan niets meer wat je tegenhoudt!

Dit was precies de reden dat ik jaren geleden mijn eerste vuurloop deed. Ik wilde vertrouwen en moed voelen, voordat ik begon aan het realiseren van mijn dromen en doelen.
Welke dromen en doelen wil jij realiseren? Mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel, zakelijk, financieel?

Laat je niet langer weerhouden en gebruik de vuurloop als krachtige metafoor in het realiseren van jouw doelen!

Inmiddels ben ik sinds 2019 opgeleid tot vuurloop-instructeur en begeleid samen met Ron Townsed deze prachtige ceremonie. We hebben er een kompleet evenement van gemaakt, waarbij we naast vuurlopen ook ademwerk en pijlbreken integreren. Alleen het beste voor jou is goed genoeg
!
Wees er snel bij en ontvang nu nog € 75,- vroegboekkorting op je ticket.

'Je bent slechts één beslissing verwijderd van een kompleet ander leven!
Gebruik de vuurloop om je potentieel te ontsluiten, want we kunnen als mens veel meer dan we voor mogelijk houden.
Redenen genoeg om deel te nemen:

✅ Je wilt doelen bereiken, maar je mist de motivatie en/of moed
✅ Je wilt je angsten transformeren naar vertrouwen en in actie komen
✅ Je wilt weten waartoe jij in staat bent, wat jouw potentieel is

Doe je mee? Vrijdag 4 augustus. Save the date!

P.S. wil je een in-company vuurloop organiseren? Dat kan ook!

Over de schrijver
Mijn naam is Gert Blaas, eigenaar, spreker, trainer, coach en vuurloper. In 2013 heb ik AndersDenkenAndersDoen opgericht met als doel het ontwikkelen van 'social skills' van mensen. Mijn visie is dat 'social skills' echt het verschil maken.
Reactie plaatsen