Nieuwjaars Vuurloop event
Vuurlopen, Pijlbreken en Cacao ceremonie 

Vrijdag 5 januari van 14:00 - 23:00 uur

Ceremonies brengen balans en harmonie, laten ons het leven vieren en geven je de kracht om je dromen vorm te geven.


Wat maakt een ceremonie zo krachtig?

Al sinds mensenheugenis voeren mensen ceremonies uit. Om met verandering om te gaan of een nieuw begin te verwelkomen. Niet verbazingwekkend, want een ceremonie geeft ons hernieuwde kracht en hoop.


Een brug slaan

Volgens sjamanen sla je in een ceremonie de brug tussen de fysieke wereld en de spirituele wereld. Het geeft je de mogelijkheid om hulp te vragen aan iets hogers, aan de aartsengelen, aan je krachtdieren. Daarnaast geeft een ceremonie je het vertrouwen dat alles goedkomt. Je hebt je intentie gezet, samen met een groep andere mensen. Het hoeft nu alleen nog maar werkelijkheid te worden.


Telefoonverbinding

Sjamaans leraar Sandra Ingerman schrijft in haar boek 'The Book of Ceremony' dat een ceremonie te vergelijken is met een telefoonverbinding met de spirituele wereld. Het stelt je in staat om verder te kijken dan je neus lang is en op meer te vertrouwen dan alleen je rationele verstand. Via die telefoonlijn kun je letterlijk om hulp vragen.


Dromen vormgeven

Sjamanen zien onze wereld als een droom die we actief kunnen vormgeven met woorden en gedachten. We creëren onze eigen realiteit met onze intenties. Een ceremonie helpt ons de intentie te zetten voor dat wat we in ons leven willen verwelkomen en die intentie extra kracht bij te zetten.

🔥Programma🔥

Cacaoceremonie

Een cacaoceremonie is een positieve, helende ceremonie die je verbindt met je intuïtie en je hart opent.

Vuurceremonie

Tijdens de vuurceremonie geef je aan het vuur datgene wat je los wilt laten, waarna we de innerlijke ruimte die ontstaat vieren.

Pijlbreken

Pijlbreken geeft je de kracht om oude overtuiging te doorbreken en werkt als een sterk anker voor dat wat jij wilt manifesteren.

Vuurlopen

Waar wil jij voor door het vuur gaan? Zet die eerste stap naar een nieuwe realiteit en bekrachtig jezelf. Aho!

Informatie en inschrijving

  • Wanneer:    Vrijdag 5 januari
  • Tijden:          Van 14:00 tot circa 23:00 uur
  • Locatie:        De Bronhoeve, Ossenwaard 14, 3945 PG Cothen
  • Inclusief:      Koffie, thee en zoetigheid. Neem zelf een lichte avondmaaltijd mee.
  • Ticketprijs:   EarlyBird tot 30 september: € 175,- incl. btw. Daarna € 250,-. Dit event kent geen refund.

Begeleiders van het Event

Ron Townsend
Ron is eigenaar van Definest


Ron leidt mensen op tot Sjamanistisch Practitioner en geeft individuele consulten, waarbij hij werkt met Sjamanistische Healing, Rebirthing/Ademwerk sessies en Therapeutic Touch/Qigong. Ron onderscheidt zich met name door zijn innerlijke wijsheid en bijzonder grote kennis die hij uitdraagt. Daarnaast is hij een intuïtief werkende, ervaren en begenadigd sjamaan.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Gert Blaas
Gert Blaas is eigenaar van AndersDenkenAndersDoen


Gert is spreker, trainer, coach en tevens opgeleid als vuurloop-instructeur bij Definest. Gert geeft trainingen op het gebied van communicatie, presentatie-vaardigheden en werkdruk. Samen met zijn leermeester Ron Townsend en andere instructeurs van Definest organiseert en begeleid hij de vuurloop evenementen voor particulieren en bedrijven.

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Inspiratie video's