Vuurloop event


null

Benut je onbegrensde potentieel!


✅ Je wilt doelen bereiken, maar je mist de motivatie en/of moed

✅ Je wilt je angsten transformeren naar vertrouwen en in actie komen

✅ Je wilt weten waartoe jij in staat bent, wat jouw potentieel is

✅ Je wilt jezelf niet langer tegenhouden door je beperkende overtuigingen


Vuurlopen is een meer dan 4000 jaar oud ritueel, waarbij vroeger vooral sjamanen en monniken over hete kolen liepen vanuit het principe van viering of heling. Rond 1998 is het vuurlopen bekend geworden bij het grotere publiek en is het nu voor iedereen toegankelijk.

Door het vuurlopen, het lopen over hete kolen, laat je jezelf zien waartoe  jij in staat bent, wat jouw potentieel is!


Wij hebben een inspirerend programma voor jou ontwikkeld van een middag en avond waarbij de vuurloop wordt gecombineerd met ademwerk en pijlbreken.

Een event dat je lang zal bijblijven!

Vertel me over het programma

Programma 14:00 tot circa 23:00 uur

Opening en intentie

We starten met een openingsritueel om ons te verbinden met het event en onze intenties

Ademwerk

Door de eeuwen heen, in alle culturen wordt adem gebruikt als middel voor heling en verandering. Bewust ademen verbetert onze gezondheid, het helpt om onverwerkte ervaringen en emoties te verwerken en te integreren in het dagelijks leven, de belemmerende levenspatronen in je leven te doorbreken en draagt bij aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Houtblok verbinden met je intentie

Je krijgt een houtblok, een touwtje en een kartonnen kaartje. Op het kaartje schrijf je wat jij graag achter wilt laten in het vuur, waar je afscheid van wilt nemen, wat je wil transformeren. Zo krijgen de houtblokken van alle deelnemers een plek op de vuurstapel. 

Samen de vuurstapel opbouwen

Samen bouwen we de vuurstapel met aandacht en vanuit een intentie op. We doen dit in stilte of soms met zang, waarbij een lied wordt gezongen met een specifieke betekenis. Ook de houtblokken met de kaartjes eraan worden in de houtstapel verwerkt. Wanneer je jouw blok op de stapel legt, spreek je hardop uit wat je intentie is. Zodat jouw stem, en alle andere stemmen, gehoord worden.

Pijlbreek ritueel

Voordat je uiteindelijk over de hete kolen kunt lopen, duurt het verbranden van de houtblokken gemiddeld anderhalf uur. Een mooi moment om te gaan pijlbreken. Pijlbreken is een ritueel dat door Fiji mannen wordt gebruikt wanneer ze 18 jaar worden. Dit is het moment dat ze van 'jongen' naar 'man' transformeren. Tijd om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor je leven en te 'doorbreken' wat je nu nog belemmerd!

Vuurlopen, het lopen over de hete kolen

Na het samen bouwen aan de vuurstapel en het pijlbreek-ritueel is het dan eindelijk zover, we kunnen gaan vuurlopen! Voordat je begint met lopen, sta je eerst stil voor de circa 4 meter lange gloeiende hete kolen die voor je liggen. Je spreekt je intentie uit en loopt stap voor stap, bewust en vastberaden, naar de overkant. Tijdens het vuurlopen wordt er gedrumd op sjamaan-trommels ter ondersteuning van jouw reis. Aho!

Informatie en inschrijving

  • Wanneer:    Vrijdag 4 augustus
  • Tijden:          Van 14:00 tot circa 23:00 uur
  • Locatie:        De Bronhoeve, Ossenwaard 14, 3945 PG Cothen
  • Inclusief:      Koffie, thee en zoetigheid. Neem zelf een lichte avondmaaltijd mee.
  • Ticketprijs:   Tijdelijk € 175,- incl. btw (normaal € 250,-)


Meld je vandaag nog aan voor het event!

Begeleiders van het Event

Ron Townsend
Ron is eigenaar van Definest


Ron leidt mensen op tot Sjamanistisch Practitioner en geeft individuele consulten, waarbij hij werkt met Sjamanistische Healing, Rebirthing/Ademwerk sessies en Therapeutic Touch/Qigong. Ron onderscheidt zich met name door zijn innerlijke wijsheid en bijzonder grote kennis die hij uitdraagt. Daarnaast is hij een intuïtief werkende, ervaren en begenadigd sjamaan.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Gert Blaas
Gert Blaas is eigenaar van AndersDenkenAndersDoen


Gert is spreker, trainer, coach en tevens opgeleid als vuurloop-instructeur bij Definest. Gert geeft trainingen op het gebied van communicatie, presentatie-vaardigheden en werkdruk. Samen met zijn leermeester Ron Townsend en andere instructeurs van Definest organiseert en begeleid hij de vuurloop evenementen voor particulieren en bedrijven.

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Inspiratie video's