Stel je voor dat je over gloeiende kolen loopt, terwijl je de intense hitte onder je voeten voelt. Het lijkt misschien onmogelijk, maar met de juiste mindset en begeleiding kun jij dit ook bereiken. Het vuurlopen is een krachtige metafoor voor het overwinnen van obstakels in het leven en het bereiken van je doelen. Het vuurlopen is een eeuwenoud ritueel dat je de mogelijkheid biedt om angsten te overwinnen, zelfvertrouwen op te bouwen en persoonlijke groei te stimuleren.

Daarnaast heeft het vuurlopen ook een diepgaand effect op je mentale en emotionele welzijn. Het helpt je om stress te verminderen, negatieve gedachten los te laten en innerlijke rust te vinden. Het is een krachtige manier om jezelf te bevrijden van belemmerende overtuigingen en negatieve patronen.


Het vuurlopen is niet alleen een individuele ervaring, maar ook een kans om deel uit te maken van een gemeenschap van gelijkgestemde mensen. Je zult worden omringd door mensen die ook op zoek zijn naar persoonlijke groei en transformatie. Samen zul je elkaar ondersteunen en inspireren om het vuur te trotseren.


Dus waar wacht je nog op? Grijp deze unieke kans om jezelf te overtreffen en je leven naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je in voor het vuurloop event en ontdek de kracht die in jou schuilt. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Wanneer?

Zaterdag 13 april 2024

Prijs incl. btw

150,-

Tijden

Van 14:00 tot circa 22:30 uur

Meld je aan via onderstaande knop

Zentire, een geweldige vuurloop locatie!

Zentire

Zentire is een centrum dat zich richt op bewustwording en groei. Het is volledig gebouwd en ingericht volgens de principes van FengShui en dat voel je zowel binnen en buiten het gebouw. Met een prachtige 3500 m2 belevingstuin. Hier hebben wij het voorrecht de openbare vuurlopen te mogen organiseren. Met dank aan de eigenaresse Britta Wartenberg. 

Overnachten is ook mogelijk!

ZentireWellicht voel je de behoefte om na de vuurloop te overnachten. Omdat je van verder weg komt of omdat je graag nog in het energieveld van de vuurloop wilt blijven.


Overnachten

Ceremonies brengen balans en harmonie, laten ons het leven vieren en geven je de kracht om je dromen vorm te geven.


Programma van dit live-changing event

Samen bouwen aan de vuurstapel

null

Alles begint met een intentie. Welke wensen heb jij voor jezelf of je dierbaren? Vooraf beschrijf je een houtblok met jouw wensen. De houtstapel bouwen we samen op, met volledige aandacht in het hier en nu. Soms in stilte, soms door het zingen van bekrachtigende mantra's. 

Verbinden met het vuur in jezelf

We nemen we de tijd om te staren naar het vuur. Iets wat we van nature doen. Het brengt onze aandacht naar binnen. Het vuur staat metafoor voor het vuur in onszelf. Onze wensen worden meegenomen het universum in. We laten de warmte in ons doordringen en tonen respect voor het vuur.

Loslaten wat je niet langer dient

null

De vuurceremonie dient om afscheid te nemen van oude gewoontes of beperkende overtuigingen die je niet meer dienen. Voorafgaand aan de vuurceremonie maakt eenieder een talisman die tijdens de vuurceremonie als offer wordt gegeven aan het vuur. Je voelt de bevrijding wanneer je los mag laten. Een moment om te vieren!

Verantwoordelijkheid nemen

Pijlbreken

Op hun 18e verjaardag is het pijlbreken voor de Fiji-mannen een metafoor voor de overgang van 'jongen' naar 'man'. Het is het moment dat ze verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven. Wat is datgene waar jij verantwoordelijkheid voor wil nemen in jou leven? Pijlbreken is spannend en bevrijdend tegelijk!

Op weg naar je doel: lopen over hete kolen

Wanneer de houtstapel is verbrand tot een kolenbed, is het tijd om over de hete kolen te lopen. Alleen en/of samen met een vriend, vriendin of familielid. Voor jezelf en met elkaar door het vuur gaan! Iedereen kan lopen over hete kolen. Wanneer je loopt, dan loop je rustig en gefocust naar de overkant. Voordat je loopt en voor het kolenbed staat, spreek dan je verlangen uit, hardop of in gedachten. Zodat je voelt dat hetgeen waar je voor loopt voelbaar is in je hele lijf. Vuurlopen is een zintuigelijke en spirituele ervaring.

Het vuur spreekt

Roep aan de geest van het vuur onbegrensd

Krijg nieuwe moed en al dat je wenst

Ik neem al je angsten weg met mijn kracht

Ontsteek de vlam van passie vannacht

Inspiratie video's