'Inspirerend spreken voor een groep'


Zelfverzekerd en overtuigend spreken

Download hier je gratis e-book
Inspirerend Spreken voor een groep

Wat als ik je vertel dat er een training is die je presentatievaardigheden naar een hoger niveau kan tillen?


Een training die je helpt om zelfverzekerd en overtuigend voor een groep te staan en je boodschap helder en effectief over te brengen.

Het volgen van een training presenteren is een investering in jezelf en je professionele ontwikkeling. Of je nu een ervaren spreker bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen of iemand die nog wat onzeker is voor een groep, deze training biedt voor iedereen waardevolle inzichten en praktische tips.

Tijdens de training leer je niet alleen hoe je je presentatie kunt structureren en visueel aantrekkelijk kunt maken, maar ook hoe je je stem en lichaamstaal kunt gebruiken om impact te creëren. Je leert hoe je de aandacht van je publiek kunt vasthouden en hoe je om kunt gaan met lastige vragen of onverwachte situaties.

Maar het gaat niet alleen om de technische aspecten van presenteren. Deze training biedt ook ruimte voor persoonlijke groei. Je leert omgaan met zenuwen en zelfvertrouwen op te bouwen, zodat je vol overtuiging voor een groep kunt staan. Daarnaast krijg je de kans om te oefenen en feedback te ontvangen, zodat je jezelf continu kunt verbeteren.

Dus waarom zou je deze training presenteren moeten volgen? Omdat het je de vaardigheden en het zelfvertrouwen geeft om impact te maken met je presentaties. Of je nu wilt excelleren in je carrière, jezelf wilt onderscheiden tijdens een sollicitatiegesprek of gewoon jezelf wilt uitdagen om te groeien, deze training is de sleutel tot succes.

Programma

De kracht van het programma is leren door te doen, gecombineerd met praktische inzichten. In twee dagen tijd doorleef je een enorme transformatie!

Presentatie formule

De 5 stappen

presentatie formule

Leer hoe je gestructureerd je presentatie voorbereidt en geeft aan de hand van deze 5 stappen. 
lichaamstaal

             Je lichaamstaal               als instrument

Oogcontact, gebaren, mimiek, je houding en waar je gaat staan in de ruimte draagt bij aan de impact van je verhaal.

stemgebruik-en-storytelling

                     Je stem                           als instrument

Je stem is de drager van je boodschap. Je leert hoe je stem en storytelling kunt inzetten zodat je meer impact hebt.

'Inspirerend spreken voor een groep'

is hét medicijn tegen...
Verbale Diarree

...'verbale diarree'

Download je gratis e-book

null

Ook interessant: een inspiratiesessie voor jouw organisatie

Wat een inspirerende bijeenkomst, dinsdag samen met trainers en collega’s op een interactieve manier meer geleerd over presentatietechnieken, houding en stemgebruik. Bedankt Gert Blaas voor deze teaser, dat smaakt naar meer tijdens de vervolgworkshops.

Gemma Vos,  beleidsmedewerker Leren & Ontwikkelen Ipse de Bruggen