Home > Teambuilding:Vuurlopen

Vuurloop ceremonie

Vuurlopen is een krachtig ritueel om iets in jezelf te overwinnen, in beweging te brengen, los te laten, je passie te volgen, doelen te stellen, je zelfvertrouwen te vergroten, de liefde of het leven te vieren. Of wat het voor jou ook mag zijn. Voordat je komt heb ik twee vragen ter overweging voor je:

"Welke beperkende overtuiging heb jij nu nog over jezelf die je graag los zou willen laten? Een overtuiging die je symbolisch zou willen verbranden? Of een moeilijke periode uit je leven die je achter je wilt laten?

                                                    en

               "Waar wil jij voor door het vuur gaan?"

 

Als je los kunt laten dan heb je twee armen en je hart vrij om helemaal te gaan voor wat jij nodig hebt in je leven. Weet dat je deze avond niet alleen bent en dat veel thema's een feest van herkenning zijn. 

'We are like islands in the sea. Separate on the surface, but connected in the deep'

-William James-

 

KOM VUURLOPEN!  is een prachtig avondvullend programma met helende verhalen, oefeningen, pijlbreken en natuurlijk de vuurloop zelf.   

Iedereen kan, met de juiste voorbereiding, veilig over hete kolen lopen. Maar het is geen 'must'. Ook als je niet over het vuur loopt ervaar je de helende kracht en wordt meegenomen in de positieve, liefdevolle energie van de groep.

MOED IS JE ANGST VOELEN EN JE HART VOLGEN

Individuele vuurloop agenda

We ontmoeten je graag tijdens dit bijzondere evenement! Vrijdagavond 04 december.

Het 'andersdenkenandersdoen' jaarprogramma
Bekijk het 'andersdenkenandersdoen' jaarprogramma
© 2021 AndersDenkenAndersDoen