Home > Vuurlopen en Pijlbreken

Vuurlopen en Pijlbreken

Viering, heling en transformatie, dat is de intentie van het Vuurlopen en Pijlbreken. Het wordt al duizenden jaren gedaan over de hele wereld. 

Wij verzorgen deze ceremonie voor bedrijven, teams en individuen. Dit fantastische riueel draagt bij aan verbinding, moed, keuzes durven maken, assertiviteit, liefde en (zelf)vertrouwen. 

Daar sta je dan...

Wanneer je voor het hete kolen-bed staat, dan sta je in het NU. Je wilt in deze fase van je leven wellicht ergens afscheid van nemen. Iets achter je laten, zodat je volledig in je kracht staat. Vrij zijn in wie jij wilt zijn!

Jouw doel...

Aan de andere kant van het kolen-bed ligt je TOEKOMST, het nieuwe jij. Waarvoor wil jij door het vuur gaan? Wat wil jij loslaten, transformeren of vieren? Vanuit die intentie loop je met aandacht over de hete kolen naar de overkant. Vanuit je hart. Eenmaal aan de overkant voel je de overwinning, de bevrijding, het plezier, je passie of wat het ook voor jou mag zijn!!

Iedereen kan, met de juiste voorbereiding, veilig over hete kolen lopen. Maar het is geen 'must'. Ook als je niet over het vuur loopt ervaar je de helende kracht en wordt meegenomen in de positieve, liefdevolle energie van de groep.

MOED IS JE ANGST VOELEN EN JE HART VOLGEN

Individuele vuurloop agenda

Wat kun je verwachten

Je ontvangt een gedegen voorbereiding, waarin in ieder geval een pijlbreek ritueel is inbegrepen. We nemen je mee met helende verhalen, de eeuwenoude historie van de vuurloop en je ontdekt voor jezelf waarom je wel óf juist niet over hete kolen zou willen lopen. Je leert over de betekenis van vuurlopen in het alledaagse leven. Samen steken we het vuur aan voor datgene waar je diep van binnen naar verlangt. Wanneer het pad met hete kolen is uit geharkt, heb je alle informatie ontvangen, zodat je een weloverwogen keuze voor jezelf kan maken. Tijdens de vuurloop maken we ook muziek met bijvoorbeeld ratels en drums om de ceremonie kracht bij te zetten. De vuurloop is een prachtig moment om je te laten verrassen. Ben je er klaar voor?

We ontmoeten je graag tijdens dit bijzondere evenement! Vrijdagavond 4 september.

 

                DOE HET NU!

Waar wil jij voor door het vuur gaan?

 

Open Inschrijving trainingen
Bekijk onze open trainingen
© 2020 AndersDenkenAndersDoen