Home > Vuurloop Ceremonie

Vuurloop Ceremonie

Vuurlopen is een ritueel om je grenzen te verleggen, je eigen kracht te leren kennen. Je bent tot veel meer in staat dan je ooit met je hoofd kunt bedenken. Je hoofd zegt dat je niet over vuur moet lopen omdat het pijn veroorzaakt. Toch hebben mensen door de eeuwen en culturen heen laten zien dat het wel kan. Als dit je lukt, is dat een overwinning. Een overwinning als het gaat om het realiseren van jouw doelen en het overwinnen van belemmerende overtuigingen. 

Hoe zit dat bij jou? Wat belemmert jou om je doelen te realiseren? Meestal bestaan onze belemmerende overtuigingen uit 'ja-maars': "Ja, maar wat als het misgaat? Ja, maar ik heb geen geld. Ja, maar het komt nu niet uit. Ja, maar ik weet niet waar ik moet beginnen. Ja, maar wat als mensen mij dan niet meer accepteren? Ja, maar ik heb te weinig lef en zelfvertrouwen.....".

Herken je er één of meerdere bij jezelf? Vaak is de onderstroom angst: Angst om te falen, angst voor het onbekende, angst voor onzekerheid, angst om de verkeerde keuze te maken, angst voor afwijzing, etc. 

MOED IS JE ANGST VOELEN EN JE HART VOLGEN

 

Aan de overkant van het vuur ligt symbolisch datgene wat jij wilt bereiken, jouw doel. Focus jezelf op je doel en kom in actie, zet de eerste stap!  Loop over de kolen naar je doel en wordt je gewaar van de warmte die via je voeten naar je hart stroom. Het is een metafoor voor het dagelijkse leven: 

wanneer je je focust op je doel en in actie komt, dan stroomt de energie. 

Wanneer het pad met hete kolen is uit geharkt, is alles in het hier en nu aanwezig voor jou. Het is een prachtig moment om je te laten verrassen. Ben je er klaar voor lifechanging ervaring? Wij zijn er voor jou!

Een korte impressie van het vuurlopen, of een uitgebreide impressie van LINDA.TV

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens een avondvullend programma (circa 4,5 uur) nemen we je mee met helende verhalen en vertellen over de eeuwenoude historie van de vuurloop. Je leert over de betekenis van vuurlopen in jouw alledaagse leven. Samen bouwen we de houtstapel, zingen en steken we het vuur aan voor datgene waar jij diep van binnen naar verlangt. Ook gaan we pijlbreken ter voorbereiding op de vuurloop. 

Waar wil jij voor door het vuur gaan?

Nimekubali kumfata moto (ik heb besloten om het vuur in mijn hart te volgen)

sitarudi, sitarudi (er is geen weg terug)

 

Wanneer ?

ZATERDAG 31 AUGUSTUS 2019

Waar?

DE BRONHOEVE COTHEN

Hoe laat?

18:30 UUR TOT CIRCA 23:30 UUR

Wat kost het?

€ 120,- PER PERSOON INCLUSIEF BTW

 

Meld je aanLees meer

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een incompany vuurloop te laten organiseren. Neem daarvoor contact op met ons via de contactpagina.

 

 

We hebben ook Open Inschrijving trainingen
Bekijk onze open trainingen
© 2019 AndersDenkenAndersDoen