Home > Open trainingen > Vuurlopen en Pijlbreken

Vuurlopen en Pijlbreken

Een lifechanging event!

4 september 2020
Cothen
Vuurlopen en Pijlbreken

Wat is Vuurlopen?

Wanneer je voor het hete kolen-bed staat, dan sta je in het NU. Je wilt in deze fase van je leven wellicht ergens afscheid van nemen of iets achter je laten, zodat je volledig in je kracht staat. Vrij zijn in wie jij wilt zijn! Of misschien wil je voor iets gaan wat zo overweldigend is, dat je het nog niet helemaal gelooft. 

Aan de andere kant van het kolen-bed ligt je TOEKOMST, het nieuwe jij. Waarvoor wil jij door het vuur gaan? Wat wil jij loslaten, transformeren of vieren? Vanuit die intentie loop je met aandacht over de hete kolen naar de overkant. Vanuit je hart. Eenmaal aan de overkant voel je de overwinning, de bevrijding, het plezier, je passie of wat het ook voor jou mag zijn!!

Men zegt dat vuurlopen het krachtigste ritueel is om verandering te bewerkstelligen in harmonie met jezelf en het grotere geheel.

Iedereen kan, met de juiste voorbereiding, veilig over hete kolen lopen. Maar het is geen 'must'. Ook als je niet over het vuur loopt ervaar je de helende kracht en wordt meegenomen in de positieve, liefdevolle energie van de groep.

MOED IS JE ANGST VOELEN EN JE HART VOLGEN

 

Wat kun je verwachten

Je ontvangt een gedegen voorbereiding, waarin in ieder geval een pijlbreek ritueel is inbegrepen. We nemen je mee met helende verhalen, de eeuwenoude historie van de vuurloop en je ontdekt voor jezelf waarom je wel óf juist niet over hete kolen zou willen lopen. Je leert over de betekenis van vuurlopen in het alledaagse leven. Samen steken we het vuur aan voor datgene waar je diep van binnen naar verlangt. Wanneer het pad met hete kolen is uit geharkt, heb je alle informatie ontvangen, zodat je een weloverwogen keuze voor jezelf kan maken. Tijdens de vuurloop maken we ook muziek met bijvoorbeeld ratels en drums om de ceremonie kracht bij te zetten. De vuurloop is een prachtig moment om je te laten verrassen. Ben je er klaar voor?

We ontmoeten je graag tijdens dit bijzondere evenement! Vrijdagavond 4 september.

DOE HET NU!

Het 'andersdenkenandersdoen' jaarprogramma
Bekijk het 'andersdenkenandersdoen' jaarprogramma
© 2021 AndersDenkenAndersDoen