Home > Open trainingen > KRIJG WEER GRIP OP JE WERK

KRIJG WEER GRIP OP JE WERK

Eendaagse training

4 oktober 2019
Business Center Huizen
KRIJG WEER GRIP OP JE WERK

Herken je dit?

Op het werk structureel een tekort aan tijd? Altijd weer die volle INBOX? Aan het einde van een werkdag moe naar huis? Het gevoel dat je geleefd wordt en achter de feiten aanloopt? Altijd klaar staan voor anderen en hierdoor te weinig tijd voor je eigen werk? Moeite met het aangeven van jouw grenzen? En ben je dit helemaal zat? Dan is de training ‘Krijg weer grip op je werk’ geknipt voor jou! Bovenstaande problemen zijn namelijk allemaal gevolgen van je manier van werken. En slechts in één dag van je kostbare tijd kun je leren om je manier van werken zo te veranderen dat je bovenstaande problemen niet meer zult hebben!

Geen tijd?

Misschien denk je: ”Leuk en interessant zo’n training, maar waar haal ik de tijd vandaan?” De hoogste tijd dus, om deze training te volgen!

Je hebt er direct wat aan!

In die ene dag tijd leer je jezelf niet alleen beter kennen, maar ook hoe je je beter kunt focussen op het werk en hoe je op een vriendelijke manier je grenzen kunt aangeven. Je krijgt op een simpele manier inzicht in je huidige en gewenste tijdbesteding. Ook leer je hoe je kunt voorkomen dat je wordt opgeslokt door de waan van de dag. Het leuke aan deze training is dat je meteen gaat oefenen met de geleerde technieken. Hoe efficiënt wil je het hebben!

Resultaat van je training

  • Een lege Inbox
  • Overzichtelijk mappenstructuur van je e-mailbox
  • Onderhanden werk gepland in je agenda
  • Meer focus, minder afleiding
  • DoeHetNu als krachtige werkgewoonte
  • Beter je grenzen aangeven
  • Beter prioriteiten stellen
  • Handvatten voor meer persoonlijk leiderschap

Kortom, een efficiënte werkmethode, goed voor 10-20 % tijdwinst.

Bonus

Je krijgt ook een overzichtelijk zakboekje mee, waarin alle technieken en tips staan beschreven. Zo kun je er ook na de training verder mee blijven oefenen. En je mag tot een jaar na de training kosteloos bellen of mailen met inhoudelijke vragen.

Datum: Vrijdag 04 oktober 2019
Aanvang: 09:00 uur
Einde: 16:30 uur
Locatie: Business Centrum Huizen
Adres: Huizermaatweg 1, Huizen
Investering: € 495,- ( excl. btw ), inclusief lunch

Meld je aanLees meer

We hebben ook Open Inschrijving trainingen
Bekijk onze open trainingen
© 2019 AndersDenkenAndersDoen