Home > Open trainingen > INSPIREREND SPREKEN basic

INSPIREREND SPREKEN basic

1-daags ( diverse data )

3 - 25 oktober 2019
Business Centrum Huizen
INSPIREREND SPREKEN basic

Herken je dit?

Je hebt je presentatie goed voorbereid en wellicht zelfs een paar keer geoefend. Inhoudelijk klopt alles. Toch merk je tijdens je presentatie dat je te veel aan het zenden bent, er weinig interactie is en dat je boodschap niet overkomt zoals je zou willen. Of dat je soms nog wat angst of onzekerheid ervaart wanneer je spreekt voor een groep. Gelukkig kan iedereen leren presenteren!

Hoe zou je het vinden als ik je binnen één dag  leer om op een ontspannen, authentieke manier overtuigend te spreken voor een groep? 

 

Direct aanmelden?

Aanmelden voor deze training

Presenteren is communiceren

Online zijn met je publiekBen jij als luisteraar geïnteresseerd in een spreker die met zijn eigen verhaal bezig is, geen enkele vraag stelt en alleen maar staat te zenden? Waarschijnlijk niet. Presenteren is communiceren en communiceren is tweerichtingsverkeer. Zorg dus dat je interactie creëert door bijvoorbeeld het stellen van vragen "wie van u.....?" of een stelling "je niet kunt surfen op het internet als je geen verbinding hebt." Zorg dat je doorlopend interactie creert door het stellen van vragen, korte opdrachten en/of een filmpjes. Het menselijke brein is gemiddeld binnen 5 minuten verveelt.....  

Iedereen kan het leren

Gelukkig is er een oplossing om je boodschap met meer effect over te brengen. Aan twee mensen of een zaal vol. Presenteren bestaat namelijk uit een serie technieken, die iedereen kan leren door te oefenen. En dat is precies wat we gaan doen tijdens deze workshop presenteren: heel veel oefenen!

 

 

Gebruik je lijf en de ruimte

Als basishouding sta je in het midden voor de groep, zodat jij je publiek kunt zien en zij jou. Maar de ruimte gebruiken over zowel de horizontale as als de verticale as kan bijdragen aan de geloofwaardigheid van je verhaal. Tijdens de training leer je het hoe en waarom. En je gaat ook leren werken met je armen, handen, houding en mimiek, als dragers van je boodschap. 97% van al onze communicatie is nonverbaal. Dit betekent dat als je alleen maar aandacht besteed aan de woorden die je gebruikt, je slecht 7% effectief bent in je communicatie. 

Resultaat van je training

 • Contact en vertrouwen opbouwen én vasthouden
 • Minder zenden, meer interactie
 • Vrijuit spreken in het openbaar
 • Een sterk en pakkend INTRO
 • De ruimte effectief gebruiken
 • Je stem, houding, gebaren, mimiek en stiltes als drager van je boodshap
 • Meer interactie
 • Een boodschap die echt onthouden wordt
 • Je zelfverzekerder voelen
 • Overtuigend presenteren

Bij de workshop krijg je een handig full colour zakboekje cadeau met alle hoofdpunten en extra tips. Fijn om bij de hand te hebben!

Waar en wanneer?

Data:
 • donderdag 3 oktober 2019
 • vrijdag 25 oktober 2019
 • dinsdag 19 november
Aanvang: 09:00 uur
Einde: 17:00 uur
Locatie: Business Centrum Huizen
Adres: Huizermaatweg 1, Huizen
Investering: € 495,- ( excl. btw ), inclusief lunch

Meld je aan - kies een datum:

3 oktober 25 oktober 19 november

We hebben ook Open Inschrijving trainingen
Bekijk onze open trainingen
© 2019 AndersDenkenAndersDoen