Krijg weer grip op je werk


Meer energie, een betere werk-privé balans en betere resultaten. Dat wil jij toch ook?
De waarde van grip op je werk krijgen

10-20% tijdwinst per week

Beter prioriteiten stellen

Overzicht en structuur in je werk

Balans tussen werk en privé

Meer energie voor thuis

Balans adhoc en gepland werk

Wat klanten zeggen

Het HOE van resultaatgerichte zelfsturing hebben we niet geleerd

Iedereen is vakinhoudelijk opgeleid. Alleen hebben we niet geleerd HOE je proactief kunt sturen op resultaten in een vaak uitdagende werkomgeving met collega's, vergaderingen, projectgroepen, ad-hoc situaties, systemen, klanten, beleid, onderbezetting, etc. De meeste mensen zijn loyaal, hardwerkend en hulpvaardig. Dit zijn mooie kwaliteiten die zich echter tegen je kunnen keren als je de ander steeds vooropstelt, geen tijd vrijmaakt voor je eigen onderhanden werk en dan maar je pauzes en vrije tijd opoffert om te proberen toch alles af te krijgen. Je denkt bij jezelf 'nog even een paar weken doorpakken, dan wordt het rustiger". Maar dat wordt het niet. En dat weet je. Tijd voor andere resultaten. Tijd dat jij de regie neemt. 

null

Als je een ander resultaat wilt, dan wil je anders denken en anders doen

Het programma 'krijg weer grip op je werk'

Het programma 'krijg weer grip op je werk' is mede geïnspireerd op het gedachtegoed 'the seven habits of highly effective people' van Stephen Covey en reikt je praktische handvatten aan waardoor je weer grip krijgt op je tijd, energie en resultaten. 


Alles draait om balans tussen jezelf en de ander
Opbouw van het programma
  • Het programma is opgebouwd op twee dagdelen, met twee weken ruimte tussen de dagdelen
  • Het programma wordt luchtig gebracht, met humor én diepgang
  • Voor iedere bijeenkomst ontvangen deelnemers een korte voorbereidende opdracht
  • Deelnemers ontvangen na de training een fullcolour minibrochure met tips en inzichten
  • Deelnemers nemen tijdens de training hun laptop mee, zodat er ook praktisch gewerkt kan worden met het inrichten van de e-mail- en agenda structuur
  • Na de training zijn er twee individuele online coaching momenten van 30 minuten met de deelnemers. Vier weken na de trainingsdag en zes weken na het eerste coaching moment. Hiermee worden de resultaten beter geborgd.

null

Grenzen aangeven

Sta je altijd klaar om anderen te helpen en kom je hierdoor niet aan je eigen werk toe? Geef je grenzen aan en stel prioriteiten, zodat het werkt voor jezelf én de ander. Je wordt betaald voor je resultaten!

Cirkel van invloed

De 'waan van de dag' bestaat niet, dat is een reactieve houding. Jij hebt 100% invloed hoe je reageert op je omgeving. Wees proactief en zorg voor balans tussen ad-hoc en gepland werk!

Plannen+organiseren

Wat zijn jou resultaatgebieden en hoe stuur je op je resultaten? Plan je werk(voorraad) in je agenda. Maak het zichtbaar voor jezelf én anderen. Houd je aan afspraken die je met jezelf maakt!

E-mail structuur

Hoe structureer je je e-mail zodat je overzicht en rust hebt. Dat je onderhanden werk gescheiden is van dingen die 'af' zijn. Structuur aanbrengen op basis van resultaatgebieden helpt je hierbij!

Manage je energie

Het gaat niet over balans tussen werk en privé, maar om balans tussen inspanning en ontspanning. Wat zijn jou oplaad momenten binnen en buiten werktijd? Zodat je altijd energie hebt. Want dat kan!

Mindset

Als je alleen de praktische tips uit de training meeneemt, dan gaat het niet werken. Het gaat ook om verandering van je mindset, hoe je tegen de dingen aankijkt. Reset je mindset voor duurzaam resultaat!

Anders Denken Anders Doen, jouw route naar inspirerende resultaten

Tarieven ex btw
  • In-company training twee dagdelen. Groep tot 10 deelnemers: 1 trainer € 1.800,-
  • Individuele online coaching, twee sessie van 30 minuten: € 100,- per deelnemer
  • Reiskosten € 0,40 per kilometer
  • Annuleringsvoorwaarden: 4 weken voor de eerste trainingsdag: geen. 2 weken voor de eerste trainingsdag: 50% van de trainingsprijs. 1 week voor de eerste trainingsdag: 100% van de trainingsprijs