Home > Inspirerend Spreken

Presenteren is makkelijker dan je denkt!

Spreken voor een groep gaat over het kennen en toepassen van een aantal technieken. Technieken die iedereen snel en eenvoudig kan leren. Met als direct resultaat dat je presentaties losser, makkelijker, leuker (ook voor je publiek), interactiever, impactvoller, beter onthouden worden en je veel voorbereidingstijd bespaart. 

 

Presenteren als competentie wordt steeds belangrijker

Of je nu spreekt voor je team, tijdens een meeting, projectoverleg, bij een klant, live of online: presenteren als competentie wordt steeds belangrijker. De meeste mensen staan echter niet direct te springen als ze iets moeten presenteren. Sterker nog, 90% van alle mensen ervaart gevoelens van spanning en ongemak tot spreekangst aan toe. Tijd voor verandering! Tijd om op een ontspannen manier impact te hebben op je toehoorders!

Doen is de beste manier van denken

Als deelnemer ben je doorlopend aan de slag om de verschillende technieken eigen te maken. Direct te ervaren wat het verschil is tussen 'zenden' en razendsnel je publiek weten te betrekken. Jezelf stretchen in het gebruik van je stem, houding, gebaren, oog'contact', podiumankers, stilte, verhalen, filmpjes en metaforen. Of een voorwerp meenemen als metafoor voor het onderwerp waarover je presenteert. Je moet alles uit de kast trekken om de aandachtscurve hoog te houden en mensen M.E.E. te krijgen.

Wat een dag, heb echt het weekend nodig gehad om alle info te verwerken. Heerlijk om een hele dag aan je zelf te mogen en kunnen werken. Gert Blaas hartelijk dank voor de heldere uitleg, tips en tricks (vooral die tijdens de pauze 😉😀) en de motivatie. Helemaal geladen voor onze heropening!

Geert Bodde, Vestigingsmanager bij Jacks Casino Amersfoort

                 

Bedankt Gert Blaas. Wat een inspirende dag. Heel veel geleerd. Zeer actieve dag. Helemaal uit je comfort zone. Deze eendaagse training is ook zeer aan te raden voor iedereen met een sales functie.

Rene de Jong, Accountmanager Van Voorden

Ja, maar...

Misschien denk je nu: "ja, maar de meeste sessies zijn tegenwoordig online. Dus dan heb je niets aan die technieken, toch?" Toch wel! Want hoe ervaar jij de meeste meetings? Als energiegevend of als energievretend? Wat ik in 90% van de gevallen hoor is: "ik vond het saai want de spreker was niet inspirerend, was alleen maar aan het 'zenden', had geen duidelijke kernboodschap, er was geen interactie, het was te langdradig, er werd teveel informatie gegeven, hij stond van slides af te lezen en om eerlijk te zijn; een flitspaal spreekt nog boeiender!"

Live en Online, het zijn dezelfde technieken

 

Welke resultaten ga je bereiken?

 • Gespannen-ontspannen spreken voor een groep
 • Authentiek spreken
 • Toehoorders bij je verhaal betrekken
 • Je krijgt mensen M.E.E.
 • Je boodschap wordt onthouden 
 • Snel ONLINE geraken met je publiek  
 • Echt interactie omdat je voldoende S.N.O.E.P. bij je hebt
 • Publiek is direct aangehaakt door jouw pakkende I.N.T.O.
 • Je impact is vele malen groter door het gebruik van de ruimte, je houding, gebaren en stiltes
 • Jouw presentaties, daar willen mensen bij zijn! 

"Het succes van je presentatie hangt af van een goede voorbereiding."

ONLINE  training via Teams

 • Drie Team-sessies van 09:00-11:00 uur
 • Data 26 april, 10 mei en 24 mei
 • Max 6 deelnemers per groep
 • Feedback vanuit de groep
 • Samen leren met anderen
 • Direct resultaat
 • Niet goed, geld terug garantie!

Investering in jezelf € 195,- ex btw, inclusief fullcolour ebook

Jouw presentaties worden leuker (ook voor je publiek),  interactiever, pakkender, korter en beter onthouden. Je krijgt mensen M.E.E.!

Inspirerend Spreken

 3 X 2 UUR ONLINE TRAINING
1e sessie: 26 april 09:00-11:00 uur, 2e sessie: 10 mei 09:00-11:00 uur, 3e sessie: 24 mei 09:00-11:00 uur

dit veld niet invullen s.v.p.

LIVE trainingen met echte mensen

Eendaagse live training  'Inspirerend Spreken'

 • Interactieve DOE-training van 09:00 tot 17:00 uur
 • Inclusief lunch en versnaperingen
 • Veiligheid en respect staan centraal
 • Groepsgrootte max 10 deelnemers per groep
 • Locatie: OpmaatVergaderen in Baarn 

Tijdelijk € 395,- ex btw i.p.v. € 695,-


 

 

Vrijdag 19 maart

Eendaagse training 'Inspirerend Spreken'

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Tweedaagse live training  'Inspirerend Spreken'

Dag 2: herhalen dag 1. Daarna: omgaan met weerstand, presenteren met slides zoals PowerPoint en Keynote. Wat laat je zien en waarom laat je het zien? Je presentatie aanpassen aan je verhaal, zodat je slides je presentatie versterken en ondersteunen. 

 • Twee dagen interactieve DOE-training van 09:00 tot 17:00 uur
 • Inclusief lunch en versnaperingen
 • Veiligheid en respect staan centraal
 • Groepsgrootte max 10 deelnemers per groep
 • Locatie: OpmaatVergaderen in Baarn

Tijdelijk € 699,- ex btw i.p.v. € 1.395,-

 

29 en 30 april

  Tweedaagse training 'Inspirerend Spreken'

dit veld niet invullen s.v.p.

Incompany trainingen

Hoe gaaf is het om samen met je collega's met en van elkaar te leren tijdens deze echte DOE-training. Meer informatie? Klik dan op de button 'ik wil graag meer informatie'.

 

"Het mooiste cadeau dat je je publiek kunt geven is de beste versie van jezelf."

 

- Gert Blaas-


Wat deelnemers zeggen

Tweedaagse training Inspirerend Spreken

Vorige week heb ik deelgenomen aan de tweedaagse training en wat heb ik daar veel van opgestoken! Met toch enigszins aanwezige zenuwen stapte ik de eerste ochtend het lokaal binnen, want het idee dat ik voor een groep onbekenden moet presenteren... doodeng! De training is echter zo informeel en ontspannen dat ik me vrij snel op mijn gemak begon te voelen. Door middel van leuke & interactieve opdrachten zorgt Gert ervoor dat je uit je comfort-zone durft te stappen en leer je diverse technieken toe te passen. Als ik terugkijk naar mijn eerste presentatie in de ochtend op dag 1 en de laatste op dag 2, is dat echt een wereld van verschil! Ik heb geleerd hoe ik met zelfvertrouwen voor de groep sta en hoe ik goed contact maak én behoud met het publiek maar ook hoe ik mijn lichaamshouding kan gebruiken om mijn woorden goed en krachtig over te brengen. Deze training is niet alleen nuttig als je presenteert voor grote groepen maar zeker ook als je spreekt voor enkele collega's of in een kleine kring. Bedankt Gert!

Kimberly Jordans, BEL-Combinatie  

 

Tweedaagse training Inspirerend spreken

Volledig buiten mijn comfortzone gestart met de tweedaagse training 'inspirerend spreken'. De training is meer dan de naam van de training doet vermoeden. In een veilige leeromgeving meerdere malen voor de groep spreken én hoe lichaamstaal en taal in te zetten om meer impact te creëren, voor een groep of tijdens een overleg. De volgende keer dat ik voor een groep mag staan, is mijn voorbereiding door deze training 100% anders. Vele inzichten rijker geworden en mijzelf weer beter leren kennen. Naast de rust in spreken, oogcontact, handgebaren en interactie werd duidelijk dat het gebruik van de ruimte (waar ga je staan ten opzichte van de groep) ook bepalend is voor communicatie en dat raakt een diepere laag 'ruimte innemen'. En laat die herkenbaar zijn voor mij. Als basis zorgen dat de inhoud correct is met als aanvulling de inhoud meer tot leven te brengen om mijn publiek optimaal te bereiken.

Gert is een inspirerende, enthousiaste trainer waarbij humor een fijne rol speelt tijdens de trainingsdagen. Geen gelegenheid tot verliezen van de aandacht, groeps- en persoonlijke aandacht in balans en Gert geeft je zoveel meer mee dan de inhoud van de training. Moet raar lopen wil je niet sterker uit deze training komen. Nogmaals dank voor deze twee waardevolle dagen! Veel groeten, Linda

Linda Verkroost, LEV.office  

 

Tweedaagse training Inspirerend Spreken

Beste Gert, wat een fantastische training en wat heb ik veel (bij)geleerd. Ik kwam voor 'een goede voorbereiding' maar ontdekte zoveel nieuwe dingen, die ik 4 dagen later meteen tijdens het spreken op een teambijeenkomst heb 'uitgeprobeerd'. En mét succes! Meer aandacht, méér interactie en een stuk meer zelfvertrouwen vooraf. Geweldig! Dank je wel, dit neem ik voor de rest van mijn leven mee.

Ramon Barten, Amstelring  

 

Tweedaagse training Inspirerend Spreken

Dit is een training die iedereen zou moeten volgen, wat ontzettend inspirerend! Onzekerheid is weggenomen en heeft plaats gemaakt voor vertrouwen. Ik sta nu veel prettiger voor de groep en heb ook super leuke dagen gehad.

Titus Keijzer, JVH gaming & entertainment  

Het 'andersdenkenandersdoen' jaarprogramma
Bekijk het 'andersdenkenandersdoen' jaarprogramma
© 2021 AndersDenkenAndersDoen