Home > Inspiratiesessies

Inspiratiesessies zijn bedoeld om mensen te inspireren rond een specifiek thema. Een bijeenkomst duurt circa anderhalf uur en is interactief qua karakter. We streven naar herkenbaarheid. Herkenbaarheid geeft vertrouwen en vertrouwen is de doorgang naar leren. Een inspiratiesessie is leuk, speels, interactief, met  humor en licht confronterend. Aan de hand van filmpjes, verhalen, voorbeelden en opdrachten wordt het publiek betrokken. Aan het eind van de bijeenkomst ontvangt iedere deelnemer een fullcolour zakboekje met tips en inzichten.

Wanneer inzetten?

  • Themabijeenkomsten. Zoals o.a. de ‘meester in je werk week’ of de ‘week van de werkstress’
  • Verandertrajecten
  • Kick-off’s
  • Evenementen
  • Vieringen
  • Teambuilding
  • Opleidingscaurrousel 
  • Netwerkbijeenkomsten

 

Inspiratiesessie: DE JAKHALS EN DE GIRAF IN ONS 

Miscommunicatie is aan de orde van de dag en leidt tot spanningen, conflicten en vermindering van werkplezier. Hoe kun je communicatie ERROR’s voorkomen? Hoe kun je openstaan voor de behoefte van de ander zonder jezelf te vergeten? Hoe kun je op een assertieve manier je boodschap brengen zonder agressief over te komen? En luisteren, hoe doe je dat precies? Verbindende communicatie draagt bij aan (werk)plezier en verbinding.

 

 

Offerte aanvragen

 

Inspiratiesessie: BOUWEN AAN VERTROUWEN

Vertrouwen is hét fundament van iedere succesvolle relatie en samenwerking, zowel zakelijk als privé. Als er geen vertrouwen is ontstaan er ongewenste dynamieken. Gebrek aan vertrouwen kost tijd, energie, geld, plezier en motivatie. Vertrouwen kun je vergelijken met een 'emotionele bankrekening', je kunt er op storten of de rekening plunderen. Tijdens deze inspiratiesessie belichten we de 12 gedragingen die ieder individu concreet kan toepassen zodat het onderling vertrouwen wordt versterkt en niet alleen dat, ook je zelfvertrouwen een boost krijgt!

 

Offerte aanvragen

Inspiratiesessie: MEESTER IN JE WERK

Gebrek aan energie? Structureel een tekort aan tijd? Altijd weer die volle mailbox? Aan het einde van een werkdag moe naar huis? Het gevoel dat je geleefd wordt en achter de feiten aanloopt? Altijd klaarstaan voor anderen en hierdoor te weinig tijd voor je eigen werk? Moeite met het aangeven van je grenzen? Het lastig vinden om prioriteiten te stellen? Te veel last van de 'waan van de dag'? Moeite hebben met het vinden van een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning? En ben je dit helemaal zat? Dan ga je hier wat leren!

 

 

 

Offerte aanvragen

 

Inspiratiesessie: INSPIREREND SPREKEN

Iedere spreker bereidt zich goed voor. Maar je verhaal klaar hebben betekent niet dat je publiek jouw boodschap straks begrijpt, laat staan onthoudt. Hoe switch je van 'zend' modus naar 'interactie' en welke drie dingen wil je dat je publiek onthoudt na jou presentatie? Hoe bouw je snel verbinding op met je publiek en hoe houd je de aandacht vast, wetende dat het menselijk brein na gemiddeld 5 minuten verveeld is. Inspirerend spreken: van 'informeren' naar 'inspireren'!

 

 

Offerte aanvragen

Open Inschrijving trainingen
Bekijk onze open trainingen
© 2020 AndersDenkenAndersDoen