Home > Inspiratiesessies

INSPIRATIESESSIES

Inspiratiesessies zijn bedoeld om mensen te inspireren rond een specifiek thema. Een bijeenkomst duurt maximaal anderhalf uur en is interactief qua karakter. We streven naar herkenbaarheid. Herkenbaarheid geeft vertrouwen en vertrouwen is de doorgang naar leren. Een inspiratiesessie is leuk, speels, interactief, met  humor en licht confronterend. Aan de hand van filmpjes, verhalen, voorbeelden en opdrachten wordt het publiek betrokken. Aan het eind van de bijeenkomst ontvangt iedere deelnemer een fullcolour zakboekje met tips en inzichten.

Bekijk brochure

Wanneer inzetten?

  • Themabijeenkomsten. Zoals o.a. de ‘meester in je werk week’ of de ‘week van de werkstress’
  • Verandertrajecten
  • Kick-off’s
  • Evenementen
  • Vieringen
  • Teambuilding
  • Opleidingscaurrousel 
  • Netwerkbijeenkomsten

Inspiratiesessie: DE JAKHALS EN DE GIRAF IN ONS 

Miscommunicatie is aan de orde van de dag en leidt tot spanningen, conflicten en vermindering van werkplezier. Hoe kun je communicatie ERROR’s voorkomen? Hoe kun je openstaan voor de behoefte van de ander zonder jezelf te vergeten? Hoe kun je op een assertieve manier je boodschap brengen zonder agressief over te komen? En luisteren, hoe doe je dat precies? Verbindende communicatie draagt bij aan (werk)plezier en verbinding.

 

 

Offerte aanvragen

 

Inspiratiesessie: EIGENAARSCHAP

Ben je meer een huurder of meer een eigenaar?Ben je meer een huurder of eigenaar van je leven? Wat blijkt: 40% van ons geluk wordt bepaald door onze manier van denken. Wat is jouw model van de wereld? Waarom doe je het werk wat je doet? Werk je vanuit je waarden en je talenten en hoe zorg je voor een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning? Eigenaarschap draagt bij aan duurzame inzetbaarheid van jezelf.

 

 

Offerte aanvragen

Inspiratiesessie: MEESTER IN JE WERK

We verliezen dagelijks 25-40% aan productiviteit met z'n allen. En niet alleen dat, we branden mentaal ook langzaam op. Hoe kun jij de regie pakken en meester in je werk worden? Hoe zorg je voor een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning? Hoe houd je focus, terwijl afleidingen op de loer liggen? Win 10 tot 20% tijd per week! Waar zou jij die aan besteden?

 

 

 

 

Offerte aanvragen

Inspiratiesessie: INSPIREREND SPREKEN

Iedere spreker bereidt zich goed voor. Maar je verhaal klaar hebben betekent niet dat je publiek jouw boodschap straks begrijpt, laat staan onthoudt. Hoe switch je van 'zend' modus naar 'interactie' en welke drie dingen wil je dat je publiek onthoudt na jou presentatie? Hoe bouw je snel verbinding op met je publiek en hoe houd je de aandacht vast, wetende dat het menselijk brein na gemiddeld 5 minuten verveeld is. Inspirerend spreken: van 'informeren' naar 'inspireren'!

 

 

Offerte aanvragen

Open Inschrijving trainingen
Bekijk onze open trainingen
© 2020 AndersDenkenAndersDoen