Home > In-company trainingen > Verbindende Communicatie

Verbindende Communicatie

Communiceren op een respectvolle, assertieve en verbindende manier

Herkenbaar?

training-communicatie

Je probeert je boodschap zo duidelijk mogelijk over te brengen, maar toch begrijpt de ander iets anders dan wat jij bedoelt. Of hoe ga je om met iemand die op een niet prettige manier met jou communiceert? Miscommunicatie tussen mensen komt dagelijks voor en voordat je het weet reageer je onbedoeld vanuit frustratie in plaats van te communiceren vanuit behoefte. 

De betekenis van je communicatie is de respons die je krijgt ...

Verbindende communicatie

Leren uit te drukken wat er in jou leeft én openstaan voor wat er in de ander leeft. Leren luisteren zonder oordeel. Het doel van verbindende communicatie is om het contact tussen de ander en jezelf te stimuleren, waarbij ieders behoeften vervuld worden.


training-begrijpen

Online zijn met de ander

Zonder verbinding kun je niet het internet op. En zo werkt het ook als je communiceert. Als je geen contact hebt met de ander, komt je boodschap niet aan. Je zal eerst moeten checken of de ander beschikbaar is om naar jou te luisteren. 

 

 

In het woord commUNIcatie zit het woordje UNI verstopt, het gaat over U eN Ik

Resultaat van je training

Tijdens de training leer je hoe je je boodschap zodanig kunt overbrengen dat de ander je begrijpt, hoe je empathisch kunt luisteren, hoe je feedback geeft en ontvangt, hoe je kunt communiceren vanuit behoefte in plaats van te reageren vanuit frustratie. Kortom: hoe je efficiënter communiceert met de ander én met jezelf!


Offerte aanvragen Contact opnemen

Deze training kun je boeken als:

Inspiratiesessie
Een Inspiratiesessie duurt circa 1 a 2 uur en heeft als doel om groepen mensen te inspireren rond het thema 'communicatie'. Ideaal voor bijvoorbeeld een kick-off, studiedag of verandertraject.

 

Eendaagse workshop
Tijdens de eendaagse workshop leer je de basisvaardigheden als het gaat over verbindende communicatie. Noodzakelijk voor een ieder die zijn/haar communicatie effectiever wil laten verlopen.

 

Tweedaagse workshop
Tijdens de tweedaagse workshop leer je de basisvaardigheden als het gaat over verbindende communicatie en gaan we verder verdiepen met drijfveren en feedback geven/ontvangen.

We hebben ook Open Inschrijving trainingen
Bekijk onze open trainingen
© 2018 AndersDenkenAndersDoen