Home > In-company trainingen > KRIJG WEER GRIP OP JE WERK

KRIJG WEER GRIP OP JE WERK

Vergroot je persoonlijk leiderschap, wordt weer baas over je mail en agenda en bespaar 20% tijd!

Herken je dit?

training-time-managementOp het werk structureel een tekort aan tijd? Altijd weer die volle INBOX? Aan het einde van een werkdag moe naar huis? Het gevoel dat je geleefd wordt en achter de feiten aanloopt? Altijd klaar staan voor anderen en hierdoor te weinig tijd voor je eigen werk? Moeite met het aangeven van jouw grenzen? En ben je dit helemaal zat? Dan is de training ‘Krijg weer grip op je werk’ geknipt voor jou! Bovenstaande problemen zijn namelijk allemaal gevolgen van je manier van werken.

In één dag tijd kun je leren om je manier van werken zo te veranderen dat je bovenstaande problemen niet meer zult hebben!

Je hebt er direct wat aan!

In die ene dag tijd leer je jezelf niet alleen beter kennen, maar ook hoe je je beter kunt focussen op het werk en hoe je op een vriendelijke manier je grenzen kunt aangeven. Je krijgt op een simpele manier inzicht in je huidige en gewenste tijdbesteding. Ook leer je hoe je kunt voorkomen dat je wordt opgeslokt door de waan van de dag. Het leuke aan deze training is dat je meteen gaat oefenen met de geleerde technieken. Hoe efficiënt wil je het hebben!

Resultaat van je training

  • Een lege Inbox
  • Overzichtelijk mappenstructuur van je e-mailbox
  • Onderhanden werk gepland in je agenda
  • Meer focus, minder afleiding
  • DoeHetNu als krachtige werkgewoonte
  • Beter je grenzen aangeven
  • Beter prioriteiten stellen
  • Handvatten voor meer persoonlijk leiderschap

Kortom, een efficiënte werkmethode, goed voor structureel 10-20 % tijdwinst!

Bonus

Je krijgt ook een overzichtelijk zakboekje mee, waarin alle technieken en tips staan beschreven. Zo kun je er ook na de training verder mee blijven oefenen. En je mag tot een jaar na de training kosteloos bellen of mailen met inhoudelijke vragen.

Borging van gedrag

Gebruik de '30 dagen challenge' om je nieuwe gedrag te borgen in de praktijk!

 

 


Offerte aanvragen Contact opnemen

Ervaringen van deelnemers

Dit vonden de deelnemers van de training

8/10
Krijg weer grip op je werk

Ik heb veel aan de training gehad. Vooral geeft het mij rust dat ik de mail in resultaatgebieden heb opgezet en daar alles naartoe doe om orde in al het mailverkeer te brengen. Deze gebieden en kleuren gebruik ik ook in mijn agenda en in google drive, waardoor ik nu alles goed terug kan vinden. Wel moet ik in de gaten blijven houden dat ik mijn Postvak In leeg houdt. Deze training is interessant voor iedereen die met veel afspraken en mailverkeer te doen hebben. Je kunt alles terug vinden, je ziet een bepaalde ordening in je agenda door gebruik van de kleuren. Zo weet je ook hoe de verdeling is van jou taken.

Sonja Kroon
Zorggroep Amstelring locatie Het Schouw | Geschreven op 20 december 2018
9/10
Krijg weer grip op je werk

Zelfs via videodeelname (ik zat ziek thuis) vond ik het een boeiende cursus. Een hele dag is nogal wat, maar de tijd vloog om en de combi tussen uitleg, doen en meteen in de praktijk omzetten sprak mij zeer aan!

Jutta Stachelhaus
Zorggroep Amstelring locatie Vreugdehof | Geschreven op 10 december 2018
9/10
Krijg weer grip op je werk

Het is een inspirerende en afwisselende training met de opdrachten die we deden.

Pascale Mewe
Zorggroep Amstelring locatie Vreugdehof | Geschreven op 5 december 2018
9/10
Krijg weer grip op je werk

In een dag tijd leer je jezelf beter kennen, weet je hoe je je beter kunt focussen op het werk en hoe je op een vriendelijke manier je grenzen aan kunt geven. Het is geen zweverig verhaal, maar juist heel praktisch. Je krijgt op een simpele manier inzicht in je huidige en gewenste tijdbesteding, en hoe je in de toekomst er voor kunt zorgen dat je niet opgeslokt wordt door de waan van de dag. Daarnaast worden ook praktische tips gegeven om bijvoorbeeld je agenda en je mail gestructureerd bij te houden. Het leuke aan deze cursus is: je hoort het niet alleen, maar je gaat er ook echt mee aan de slag. Het resultaat aan het eind van de dag: een bak aan inzicht, een opgeschoonde mailbox en een gestructureerde agenda. En dat allemaal onder leiding van Gert Blaas van Anders Denken, Anders Doen, die zegt waar het op staat en die je aan de hand van pakkende voorbeelden en de nodige dosis humor alle tips en tricks bijbrengt.

Meis Broeders
Gemeente Goeree-Overflakkee | Geschreven op 29 mei 2018
We hebben ook Open Inschrijving trainingen
Bekijk onze open trainingen
© 2019 AndersDenkenAndersDoen