Home > In-company trainingen > Krijg weer grip op je werk

Krijg weer grip op je werk

Organiseer je werk en vergroot je leiderschap

Herkenbaar?

Kom je structureel tijd tekort? Ben je de regie kwijt over je Inbox? Ben je vaak moe na je werk? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Loop je vaak achter de feiten aan? Vind je het moeilijk om je grenzen aan te geven? Sta je altijd voor anderen klaar en kom je niet aan je eigen werk toe? Het zijn allemaal resultaten van de manier waarop je werkt. En dat betekent dat jij er iets aan kunt doen. De training ‘krijg weer grip op je werk’ helpt je daarbij.

Misschien denk je "leuk en interessant zo’n training, maar waar haal ik de tijd vandaan?" Misschien is dit wel een teken dat het de hoogste tijd is ...

training-time-management

Opzet van de training

In één dag tijd leer je jezelf beter kennen, weet je hoe je je beter kunt focussen op het werk en hoe je op een vriendelijke manier je grenzen aan kunt geven. Je krijgt op een simpele manier inzicht in je huidige en gewenste tijdbesteding, en hoe je in de toekomst ervoor kunt zorgen dat je niet opgeslokt wordt door de waan van de dag. Het leuke aan deze training is: je hoort het niet alleen, maar je gaat er ook echt mee aan de slag!

De uitgangspunten

De training is geïnspireerd op het gedachtegoed van Stephen Covey ‘the 7 habits of highly effective people’ en gaat veel verder dan alleen het praktisch organiseren van je werk. Effectief gewoontegedrag, het managen van je energie, zelfkennis (drijfveren) en hoe je communiceert met je omgeving (wederzijdse afhankelijkheid) zijn factoren die met elkaar samenhangen en je resultaten beïnvloeden.

Resultaten

Aan het eind van de dag is je Inbox leeg, heb je een overzichtelijke mappenstructuur in je mail, is werk gescheiden van dingen die ‘af’ zijn, staat je onderhanden werk gepland in je agenda en heb je veel praktische handvatten gekregen om je proactiviteit en persoonlijk leiderschap te vergroten. Neem je laptop mee!

Voldaan en opgeruimd naar huis, iedere dag!


Offerte aanvragen Contact opnemen

Ervaringen van deelnemers

Dit vonden de deelnemers van de training

9/10
Krijg weer grip op je werk

Zelfs via videodeelname (ik zat ziek thuis) vond ik het een boeiende cursus. Een hele dag is nogal wat, maar de tijd vloog om en de combi tussen uitleg, doen en meteen in de praktijk omzetten sprak mij zeer aan!

Jutta Stachelhaus
Zorggroep Amstelring locatie Vreugdehof | Geschreven op 10 december 2018
9/10
Krijg weer grip op je werk

Het is een inspirerende en afwisselende training met de opdrachten die we deden.

Pascale Mewe
Zorggroep Amstelring locatie Vreugdehof | Geschreven op 5 december 2018
9/10
Krijg weer grip op je werk

In een dag tijd leer je jezelf beter kennen, weet je hoe je je beter kunt focussen op het werk en hoe je op een vriendelijke manier je grenzen aan kunt geven. Het is geen zweverig verhaal, maar juist heel praktisch. Je krijgt op een simpele manier inzicht in je huidige en gewenste tijdbesteding, en hoe je in de toekomst er voor kunt zorgen dat je niet opgeslokt wordt door de waan van de dag. Daarnaast worden ook praktische tips gegeven om bijvoorbeeld je agenda en je mail gestructureerd bij te houden. Het leuke aan deze cursus is: je hoort het niet alleen, maar je gaat er ook echt mee aan de slag. Het resultaat aan het eind van de dag: een bak aan inzicht, een opgeschoonde mailbox en een gestructureerde agenda. En dat allemaal onder leiding van Gert Blaas van Anders Denken, Anders Doen, die zegt waar het op staat en die je aan de hand van pakkende voorbeelden en de nodige dosis humor alle tips en tricks bijbrengt.

Meis Broeders
Gemeente Goeree-Overflakkee | Geschreven op 29 mei 2018
We hebben ook Open Inschrijving trainingen
Bekijk onze open trainingen
© 2018 AndersDenkenAndersDoen