Home > In-company trainingen > Inspirerend spreken

Inspirerend spreken

Breng je boodschap over met meer effect

Herkenbaar?

andersdenkenandersdoen-training-spreken-voor-een-groepJe hebt een goed verhaal, inhoudelijk klopt alles en je kunt de sheets wel dromen. Toch merk je dat je boodschap niet overkomt, als je op kantoor of daarbuiten mensen toespreekt. Er is weinig interactie, je publiek verliest zijn interesse en je voelt je ongemakkelijk. Na afloop vraag je je af of je woorden wel effect hebben gehad.....

 

 

 

Het gaat om technieken

Gelukkig is er een oplossing om je boodschap met meer effect over te brengen. Aan twee mensen of een zaal vol. Presenteren bestaat namelijk uit een serie technieken, die iedereen kan leren door te oefenen. Precies dat ervaar tijdens deze training. Hoe goed wil je worden?

 

Maar 3 tot 5 dingen

Een mens kan maar 3 tot 5 hoofdzaken echt goed onthouden. Welke 3 tot 5 dingen wil jij ook de volgende dag nog in het hoofd van je toehoorders hebben? Hoe je met dit uitgangspunt jouw verhaal een heel stuk sterker maakt, leer je tijdens deze training.

 

Online zijn met je publiek

Zonder verbinding kuOnline met je publiekn je niet het internet op. En zo werkt het ook als je spreekt: als je geen contact hebt met je publiek, komt je verhaal niet aan. Hoe je supersnel ‘online’ gaat met je publiek en zo je boodschap beter laat binnenkomen, leer je ook op deze training.

 

 

Resultaat van je training

Een sterker verhaal op zak en echt contact met je publiek is nog maar het begin. Tijdens de training ontdek je hoe je je stem, je houding en stiltes slim gebruikt, hoe je het publiek bij de les houdt, sheets gebruikt en omgaat met lastige situaties. Kortom: hoe je in een paar stappen zelfverzekerder spreekt en daarmee voortaan mensen in beweging brengt.

 

Bij de training krijg je een handig full colour zakboekje cadeau met alle hoofdpunten en extra tips. Fijn om bij de hand te hebben!

 


Offerte aanvragen Contact opnemen

Deze training kun je boeken als:

Inspiratiesessie
Een Inspiratiesessie duurt circa 1 a 2 uur en heeft als doel om groepen mensen te inspireren rond het thema 'inspirerend spreken'. Ideaal voor bijvoorbeeld een kick-off, studiedag of verandertraject.

 

Eendaagse workshop
Tijdens de eendaagse workshop leer je de basisvaardigheden om een gedegen presentatie te kunnen geven. Ideaal voor iedereen die presenteren als basiscompetentie wil ontwikkelen.

 

Tweedaagse workshop
Voor iedereen die op regelmatige basis spreekt voor groepen is de tweedaagse workshop een must. Naast de basisvaardigheden worden extra elementen toegevoegd ter verdieping.

 

Dit vonden deelnemers van de training

9/10
Training Inspirerend Spreken

Beste Gert, wat een fantastische training en wat heb ik veel (bij)geleerd. Ik kwam voor 'een goede voorbereiding' maar ontdekte zoveel nieuwe dingen, die ik 4 dagen later meteen tijdens het spreken op een teambijeenkomst heb 'uitgeprobeerd'. En mét succes! Meer aandacht, méér interactie en een stuk meer zelfvertrouwen vooraf. Geweldig! Dank je wel, dit neem ik voor de rest van mijn leven mee.

Ramon Barten
Amstelring | Geschreven op 30 november 2018
9/10
Training Inspirerend Spreken

Dit is een training die iedereen zou moeten volgen, wat ontzettend inspirerend! Onzekerheid is weggenomen en heeft plaats gemaakt voor vertrouwen. Ik sta nu veel prettiger voor de groep en heb ook super leuke dagen gehad.

Titus Keijzer
JVH gaming & entertainment | Geschreven op 30 november 2018
We hebben ook Open Inschrijving trainingen
Bekijk onze open trainingen
© 2019 AndersDenkenAndersDoen