Home > In-company trainingen > INSPIREREND SPREKEN basic

INSPIREREND SPREKEN basic

Leer in één dag vol vertrouwen voor een groep te spreken

Herken je dit?andersdenkenandersdoen-training-spreken-voor-een-groep

Je hebt je presentatie goed voorbereid en wellicht zelfs een paar keer geoefend. Inhoudelijk klopt alles. Toch merk je tijdens je presentatie dat je te veel aan het zenden bent, er weinig interactie is en dat je boodschap niet overkomt zoals je zou willen. Of dat je soms nog wat angst of onzekerheid ervaart wanneer je spreekt voor een groep.

 

 

Hoe zou je het vinden als ik je binnen één dag  leer om op een ontspannen, authentieke manier te spreken voor een groep? En dat je boodschap écht blijft hangen bij je publiek?

Iedereen kan het leren

Gelukkig is er een oplossing om je boodschap met meer effect over te brengen. Aan twee mensen of een zaal vol. Presenteren bestaat namelijk uit een serie technieken, die iedereen kan leren door te oefenen. En dat is precies wat we gaan doen tijdens deze workshop: heel veel oefenen!

 

 

Online zijn met je publiek

Online zijn met je publiekZonder verbinding kun je niet het internet op. En zo werkt het ook als je spreekt: als je geen contact hebt met je publiek, komt je verhaal niet aan. Hoe doe je dat? Door oog'contact' te maken en in te spelen op wat er gebeurt. Eerst volgen, dan leiden. Je kunt niet leiden als je niet volgt. Volgen en leiden moet als een rode draad door je presentatie lopen. Doe je dit niet, dan gaat je publiek 'offline'. En dat gebeurt snel, want het menselijk brein is gemiddeld na 7 minuten al verveeld.........

 

 

PEOPLE DON'T CARE HOW MUCH YOU KNOW, UNTIL THEY KNOW HOW MUCH YOU CARE

 

Gebruik je lijf en de ruimte

Als basishouding sta je in het midden voor de groep, zodat jij je publiek kunt zien en zij jou. Maar de ruimte gebruiken over zowel de horizontale as als de verticale as kan bijdragen aan de geloofwaardigheid van je verhaal. Tijdens de training leer je het hoe en waarom. En je gaat ook leren werken met je armen, als dragen van je boodschap. Hoe beter je je boodschap kunt visualiseren, hoe minder je je PowerPoint of Keynote nog wil gebruiken. Je tekst wordt ineens een beeldend verhaal met veel impact! 

 

Resultaat van je training

  • Contact en vertrouwen opbouwen én vasthouden
  • Minder zenden, meer interactie
  • Beter commUNIceren
  • Een sterk en pakkend INTRO
  • De ruimte effectief gebruiken
  • Je stem, houding, gebaren, mimiek en stiltes als drager van je boodshap
  • Meer interactie
  • Een boodschap die echt onthouden wordt
  • Je zelfverzekerder voelen

 

Bij de training krijg je een handig full colour zakboekje cadeau met alle hoofdpunten en extra tips. Fijn om bij de hand te hebben!

We hebben ook Open Inschrijving trainingen
Bekijk onze open trainingen
© 2019 AndersDenkenAndersDoen