Home > Gratis webinars > Webinar 'De jakhals en de Giraf in ons'

Gratis webinar 'de jakhals en de giraf in ons'

Miscommunicatie is aan de orde van de dag en leidt tot spanningen, conflicten en vermindering van werkplezier. Hoe kun je communicatie ERROR’s voorkomen? Hoe kun je openstaan voor de behoefte van de ander zonder jezelf te vergeten? Hoe kun je op een assertieve manier je boodschap brengen zonder agressief over te komen? En luisteren, hoe doe je dat precies? Verbindende communicatie draagt bij aan (werk)plezier en verbinding.

Het webinar is een interactieve beleving, alsof je 'live' bij een inspiratiesessie aanwezig bent! Alle webinars zijn live, dus nooit een opname van een eerdere presentatie. We gaan voor écht contact!

 

Aanmelden doe je zo

Klik hieronder in het overzicht 'aankomende webinars' op het webinar van jouw keuze. Klik op 'meld je aan', vul je gegevens in en je ontvangt een email ter bevestiging van je deelname. In deze mail staat de optie dat je de afspraak gelijk in je agenda kunt zetten. 15 minuten voordat het webinar start ontvang je een herinnering per mail. Je hoeft nergens meer aan te denken, heerlijk! En wil je op de hoogte blijven van nieuwe webinars? Vul dan je email adres in bij 'aanmelden voor nieuwe webinars'. 

 

Het 'andersdenkenandersdoen' jaarprogramma
Bekijk het 'andersdenkenandersdoen' jaarprogramma
© 2021 AndersDenkenAndersDoen