Home > Gratis webinars

Kenmerken van onze webinars

Interactief, speels, met chats, polls, een quiz, confronterend, pakkende filmpjes, stevige quotes, humor en heel veel herkenbare situaties. Onze webinars worden met een gemiddeld cijfer 9 gewaardeerd.

Review deelnemer

"Leerzaam en interactief webinar! Geeft in korte tijd inzicht in verschillende karakters. Smaakt naar meer dus meteen ingeschreven voor een vervolg training."

Yolanda Los, Amsterdam Ymuiden Offshore Ports

Waarom gratis?

Laatst vroeg een deelnemer vooraf en geheel zonder oordeel: "Gratis? Wat is het addertje? Je gaat aan het eind van ieder webinar zeker uitgebreid je programma's presenteren?" Het antwoord hierop is 'nee'. Onze intentie is om jou en zoveel mogelijk anderen te inspireren rond een specifiek thema. En ja, na ieder webinar worden wij doorgaans benaderd door deelnemers of we iets voor hun team of organisatie kunnen betekenen. Puur vanuit inspiratie. En dan voelen wij dankbaarheid. 

Aanmelden doe je zo

Klik hieronder in het overzicht 'aankomende webinars' op het webinar van jouw keuze. Klik op 'meld je aan', vul je gegevens in en je ontvangt een email ter bevestiging van je deelname. In deze mail staat de optie dat je de afspraak gelijk in je agenda kunt zetten. 15 minuten voordat het webinar start ontvang je een herinnering per mail. Je hoeft nergens meer aan te denken, heerlijk! En wil je op de hoogte blijven van nieuwe webinars? Vul dan je email adres in bij 'aanmelden voor nieuwe webinars'. 

Het 'andersdenkenandersdoen' jaarprogramma
Bekijk het 'andersdenkenandersdoen' jaarprogramma
© 2021 AndersDenkenAndersDoen