Home > Over ons

Gert Blaas

Gert BlaasSpreker | Trainer | Coach

Missie

In de basis zijn we allemaal vakinhoudelijk opgeleidt, maar niemand heeft het HOE van werken geleerd. Dat is hetzelfde als zonder rijbewijs in een auto stappen en je proberen dagelijks een weg te banen door de Randstad. In de ochtendspits! En dan maar hopen dat je zonder blikschade van A naar B komt. Hoe zou het zijn als jij de juiste tools in handen krijgt om met meer plezier en gemak te werken zodat je probleemloos van A naar B navigeert?

Voordat ik in 2006 AndersDenkenAndersDoen oprichtte, had ik ruim 15 jaar gewerkt bij multinationals Bosch GmBH en CheckPoint. Ik ontdekte dat resultaatgericht werken en samenwerken niet iets is wat je even doet. Dit vraagt om vertrouwen, open communicatie, commitment, verantwoordelijkheid en focus op gemeenschappelijke resultaten. Dat is niet iets wat je hebt of niet hebt, dat zijn competenties die je moet ontwikkelen. Zodat het werkt voor jezelf, je team en de organisatie als geheel. 

Om hieraan bij te dragen heb ik  AndersDenkenAndersDoen opgericht en heb diverse programma’s en workshops ontwikkeld die jou, je team en je organisatie verder helpt als het gaat om het vergroten van je persoonlijk leiderschap. Tijdens de training en coaching leer je vooral door te doen. Alle trainingen zijn interactief en bestaan uit opdrachten, filmpjes, verhalen en metaforen. Ik ben recht door zee, heb humor, ben enthousiast en leef mijn passie door het werk wat ik doe. 

Achtergrond

NLP-Practitioner, NLP-Master Practitioner, NLP-Train-de-Trainer, Familie- en Organisatieopstellingen

Voordat ik AndersDenkenAndersDoen startte en werkzaam was bij verschillende multinationals, ontdekte ik dat communicatie niet zo vanzelfsprekend is en miscommunicatie doorlopend op de loer ligt. Voordat je het weet resulteert miscommunicatie in spanningen, frustraties en conflicten. Met alle gevolgen van dien in de samenwerking met je collega's en klanten. Ik was vroeger een ervaren miscommunicator. En begreep vaak niet wat er misging, want ik was toch duidelijk?! Niet dus! Dat heeft mij uiteindelijk op het spoor gebracht van NLP. Een methodiek die gaat over het jezelf leren kennen en begrijpen en de ander leren kennen en begrijpen. Vanuit mijn passie en gedrevenheid heb ik alle verschillende NLP-trainingen de afgelopen jaren doorlopen. Zodat ik jou als individu en je team kan ondersteunen in het behalen van de gewenste resultaten. 

Hobby's

Om fysiek en mentaal fit te zijn ben ik wekelijks meerdere keren te vinden in de sportschool, eet ik gezond en rook en drink niet. Een gezonde geest in gezond lichaam! Daarnaast lees ik graag en schilder ik op amateurniveau mijn eigen meesterwerken om de creatieve geest lekker in beweging te houden. 

 

Marianne Bruijstens

Relatiebeheer | Support 

Enthousiast en bevlogen in datgene waar ik in geloof.  Ik houd van humor en ben recht door zee in mijn benadering. 

Achtergrond

Kenneth Smit Trainingen

Hobby's

Paarden

We hebben ook Open Inschrijving trainingen
Bekijk onze open trainingen
© 2019 AndersDenkenAndersDoen