Home > Over ons

Gert Blaas

Spreker | Trainer | CoachGert Blaas

WAAROM AndersDenkenAndersDoen?

Als kind ging ik graag naar school. Niet om te leren, maar voor de gezelligheid. Vriendjes en vriendinnetjes, lekker kletsen en lol maken. De lessen interesseerde mij niet. Ik deed maar wat voor mijn gevoel.

Na school kwam ik via-via terecht bij Bosch. Daar werd ik verkoper van elektrisch gereedschap en bezocht dealers. Terugkijkend op die periode, leek het net school. Het contact met mensen, dat vond ik interessanter dan de producten die ik verkocht. Na 10 jaar stapte ik naar Checkpoint over. Ook een commerciële organisatie en wederom als verkoper. 

Rond 2001 kwam ik op het spoor van NLP. Een methodiek die gaat over het leren kennen en begrijpen van jezelf, maar ook van de ander. Het legt precies uit hoe het brein werkt. Het gaf mij heel veel duidelijkheid. Ik raakte zelfs zo enthousiast over de methode dat ik de afgelopen jaren alle verschillende NLP-trainingen heb doorlopen (Practitioner, Master Practitioner, Train-de-Trainer). Ondertussen raakte ik ook geïnspireerd door de boeken van Stephen Covey (‘The 7 habits of highly effective people’), Patrick Lencioni ('the five disfunctions of teams' en 'de snelheid van vertrouwen') en Marshall Rosenberg (geweldloze communicatie). Daar wilde ik iets mee doen!

Vanuit mijn passie voor mensen en gedrevenheid om anderen te helpen, heb ik in 2006 AndersDenkenAndersDoen opgericht. Hoe fijn zou het zijn, dacht ik, als iedereen de juiste tools in handen kreeg om met meer plezier en gemak te werken! 

MISSIE

Misschien is het nu wel duidelijk wat mijn missie is: Jou en/of je team helpen om met meer plezier en gemak betere resultaten te behalen. Ik wil daaraan vanuit mijn hart bijdragen en betekenisvol zijn daar waar ik kan.

WAT

In de afgelopen jaren heb ik diverse programma’s, inspiratiesessies en workshops ontwikkeld die jou, je team en je organisatie verder helpen als het gaat om het vergroten van persoonlijk leiderschap, meer grip op je werk, inspirerend spreken, verbindend communiceren, drijfveren, effectief samenwerken en diverse maatwerkprogramma's. 

HOE

Tijdens de training en coaching leer je vooral door te doen. Alle workshops zijn interactief en bestaan uit opdrachten, filmpjes, verhalen en metaforen. Wat je leert, breng je tijdens de training meteen in de praktijk. Op die manier integreer je de nieuwe technieken beter. Daarnaast vind ik humor belangrijk, want leren mag ook best leuk zijn. Het geeft mij heel veel voldoening om mensen te mogen ondersteunen. Inmiddels leef ik mijn passie door het werk dat ik doe. Recht door zee, met humor en enthousiasme. Hard voor de feiten, zacht voor de mens!

 

Marianne Bruijstens

Relatiebeheer | Support 

Enthousiast en bevlogen in datgene waar ik in geloof.  Ik houd van humor en ben recht door zee in mijn benadering. 

We hebben ook Open Inschrijving trainingen
Bekijk onze open trainingen
© 2020 AndersDenkenAndersDoen