Home > 2021 WORDT JOUW JAAR!

2021 wordt jouw jaar!Wat heb je daarvoor nodig? 
Energie, focus, discipline en een krachtige mindset!

 

Je begint deze dag met een koel hoofd, en je sluit af met een warm hart: we gaan namelijk uitdagende dingen doen zoals het zitten in een ijsbad (Wim Hof Methode), ademhalingstechnieken, energie- en focus meditatie, het maken van een moodboard, mindset 2021, kampvuurgesprekken, vuurlopen en opdrachten uit het (voor jou gratis) werkboek 'de zeven eigenschappen van eigenaarschap'.

Ademhaling en ijsbad (Wim Hof Methode)

Luc Beerens is gecertificeerd Wim Hof Methode instructeur. Luc neemt je mee door de werking van je lichaam waar het gaat over je hersenen, zenuwstelsel en immuunsysteem. We gaan met elk van de drie pijlers de praktijk beleven in gerichte oefeningen zodat je alles wat Luc vertelt ook direct ervaart. We doen ademhalingsoefeningen die je energie geven, werken aan flexibiliteit en mindset en begeven ons in een koud bad. Alles kan je doen op je eigen niveau, binnen je eigen grenzen. Niets moet, ook een ijsbad niet, en (bijna) alles mag.

Vuurlopen

Gert Blaas is gecertificeerd (Definest) vuurloop instructeur. Op een warme en luchtige manier brengt Gert jou stap voor stap in contact met het vuur in jezelf. Vuur is het element van verandering en transformatie. Vuurlopen is een krachtig ritueel om iets in jezelf te overwinnen, in beweging te brengen, los te laten, je passie te volgen, doelen te stellen, je zelfvertrouwen te vergroten, de liefde of het leven te vieren. Of wat het voor jou ook mag zijn. Iedereen kan, met de juiste voorbereiding, veilig over hete kolen lopen. Maar het is geen 'must'. Ook als je niet over het vuur loopt ervaar je de helende kracht en wordt meegenomen in de positieve, liefdevolle energie van de groep.

Heerlijk eten!

Er wordt (h)eerlijk en healthy eten gemaakt. Zowel de lunch als het avondeten zijn perfect geregeld. Linda Bogaert en Hakim verzorgen de inwendige mens op sublieme wijze. Dat wordt 100% genieten!

Kampvuurgesprekken

Na de vuurloop is het een heerlijk moment om nog even de dag door te praten, ervaringen te delen, naar elkaar te luisteren en te genieten van een kampvuur. Omdat alle rituelen afgerond zijn is het fijn om ook even te genieten van een wijntje met elkaar. Zo ronden we de dag feestelijk af.

 

Open Inschrijving trainingen
Bekijk onze open trainingen
© 2020 AndersDenkenAndersDoen